Több utánpótlás korosztályban is megkezdődik az alapszakasz – heti mérkőzés előzetes

Minden korosztályunk számára lezárultak a kvalifikációs mérkőzések. U14-es és U18-as csapatunk számára szombaton kezdődik meg az alapszakasz, mini és előkészítő csapataink pedig színvonalas tornákon fognak részt venni, melyekről az elkövetkezendő napokban részletesen is beszámolunk.

U10
Mini kék korosztályunk vasárnap a Megyeri útra látogat, ahol folytatják a már korábban megkezdett EMHL torna sorozatot Keszthelyi Zoltán tanítványai. Az ellenfelek a HOBA White Sharks, Kárpáti Farkasok és a Gladiators Trnava csapatai lesznek.

U12
Izgalmas hétvége vár Roczanov Zsolt csapatára, hiszen egy három napos túra keretein belül Csíkkarcfalvára látogatnak, hogy részt vegyenek a Kárpát-medencei Magyar Liga első állomásán. A nyolc csapatos tornán az SZJA Szürke, UTE és Corona Brasov együtteseivel került egy csoportba csapatunk.

U14
A HKB Knights a kvalifikáció során megszerzett harmadik helyezéssel bebiztosította tagságát az ‘A’ csoportban, a bajnokság legjobb nyolc csapata között. Szoros és kiélezett mérkőzések várnak majd csapatunkra ebben a csoportban, az első ellenfél szombaton a MAC együttese lesz. Warriors csapatunk a Vasas B csapatát látja vendégül a Tüskesátorban.

U18
Szombaton a HK Select Team Beograd ellen kezdi meg az alapszakaszt ifjúsági csapatunk. A két együttes még nem találkozott az idei szezonban. A mérkőzés szombaton 13:00-kor kezdődik majd a Tüskesátorban.

U25 női
Női utánpótlás csapatunkra nemzetközi edzőmérkőzések várnak a héten. Somogyi Vivien együttese a szerb HK Spartak csapatát látja vendégül a Tüskesátorban szombaton és vasárnap.

Kövessétek figyelemmel csapatainkat és szurkoljatok nekik ezen a héten is. Közösségi média platformjainkon folyamatosan frissítéseket és eredményeket osztunk meg, így érdemes követni oldalainkat.

Hajrá HKB!

Navigáció