Vienna Capitals II-Hokiklub Budapest összefoglaló

Tegnap a felnőtt férfi csapatunk Bécsben játszott a Vienna Capitals II ellen. Kiegyenlített volt a két csapat szereplése, az első negyed végén 1-1 volt az állás. A mi gólunkat Szappanos Dávid lőtte.  A másik két harmadba nagyot küzdöttek a srácok, de sajnos több gól nem született nálunk. A hazaiak vissza vágtak a legutóbbi 2-6-os vereségért.  A találkozó végeredménye 5-1 lett a Vienna Capitals II- javára.

Hajrá Hokiklub Budapest!

KMH-FTC Női OB I összefoglaló

Tegnap lejátszotta női csapatunk a második OB I-es mérkőzését is. Az FTC csapatát fogadták a Tüskecsarnokban. Nagy volt az izgalom, de végül 13 – 0 lett a végeredmény a javunkra. Az első harmadban 3 gólt lőttek a lányok, a második és a harmadik harmadban pedig 5-öt 5-öt. Sok fiatal játékos kapott lehetőséget ezen a meccsen, hogy megmutathassák mit tudnak.

A következő mérkőzés januárban lesz a MAC csapata ellen.

Vienna Capitals II – Hokiklub Budapest beharangozó

Ismét a bécsi együttessel mérkőzik meg a férfi felnőtt csapatunk. Keményen készülnek, hiszen az év utolsó két hete sok mérkőzést tartogat számukra és remélhetőleg ezt a sort egy győztes meccsel kezdhetik. Legutóbbi Bécsben tartott meccsükön a fiúk 2-6-ra megverték a Vienna Capitals, reméljük hasonlóan szép eredményt fognak tudni elérni most szerdán is.

Vienna Capitals II-Hokiklub Budapest

Helyszín: Bécs

Dátum: 2018.12.19., szerda

Kezdés: 17:50

Hajrá Hokiklub Budapest!

Győzelem az U14-es helyosztókon – heti utánpótlás összefoglaló

Ungár Rebeka és Francsics Bence csapata is sikeresen vette a hétvégi helyosztó fordulót. A HKB Warriors a VSD Párducok, míg HKB Knights csapatunk az UTE A2 felett aratott győzelmet. 

 

U8

Mérkőzésekben gazdag hetet tudhatnak maguk mögött szuperminis hokisaink, hiszen mindhárom csapatunk tornán vett részt vasárnap. A pirosak a Kisstadionban, a kékek Érden, a sárgák pedig Óbudán léptek jégre remek hangulatú eseményeken.

 

U10

Kék csapatunk hazai rendezésű tornán szerepelt. Keszthelyi Zoltán tanítványai az UTE 2, a Szigeti Bikák Pesterzsébet II és a Sportországi Cápák csapatait látták vendégül. 

 

U12

Izgalmas hétvégén vannak túl U12-es csapataink is, hiszen a HKB Pirates számára szombaton kezdetét vette a Magyar Kupa versenysorozat. A bajnoksággal ellentétben itt számolják és hivatalosan is közzé teszik az eredményeket. Elsőként a Lehel HC, majd a Zempléni Hiúzok ellen lépett jégre csapatunk, vasárnap pedig az OHA és az UTE volt az ellenfél. 

Eredmények:

HKB Pirates – Lehel HC 1:3

HKB Pirates – Zempléni Hiúzok 9:2

HKB Pirates – OHA 2:5

HKB Pirates – UTE 1:4

Nochta Kristóf edző értékelése:

A hétvégén B csapatunk számára elkezdődött a Magyar Kupa, ahol szombaton Sátoraljaújhelyre, vasárnap pedig Újpestre látogattunk. A szombati első meccsünk egy nagyon kemény mérkőzés volt a Lehel HC ellen. Végig nagy küzdelem zajlott a pályán minden korongért. Bár tudtunk vezetni, de ellenfelünk végül fordított és el is ment két góllal. A vége előtt 3 perccel időt kértünk, majd a kapust is lehoztuk. Nagyot küzdöttek a srácok. Bár közelebb férkőzni az ellenfélhez nem sikerült, komoly teljesítmény úgy gondolom, hogy 3 perc alatt nem kaptunk gólt üres kapura.

A második mérkőzést egyből ezután játszottuk a helyi csapat ellen. Az első játékrészben érződött, hogy sok energiánkat felemésztette az előző mérkőzés. Éppen ezért a meccs szünetében megbeszéltük, hogy szeretnénk leegyszerűsíteni a játékunkat és többet lőni kapura. Úgy gondolom, hogy ezt maximálisan teljesítette a csapat és végül egy nagyobb arányú sikert könyvelhettünk el.

A vasárnapi nap, egy még erősebb tornát hozott Újpesten. A napot az “A” bajnokságban induló OHA ellen kezdtük, majd az Újpest “B” csapatával folytattuk. Több szép támadást vezettünk, a góljaink is nagyon szépek voltak, viszont sajnos ez a nap most nem kizárólag rajtunk múlott. A srácoknak mindig azt próbálom tanítani, hogy menjenek fel a jégre, ott tegyenek meg az utolsó dudaszóig mindent ami tőlük telik, aztán a végén megnézzük ez mire volt elég. Ezt teljes mértékben teljesítették a gyerekek úgyhogy az ő részükről elmondható, hogy a legjobb tudásuk szerint igyekeztek csinálni a dolgukat. Kicsit felemás érzéseim vannak, mivel két nagyon jó ellenfél ellen játszottunk egy-egy nagyon jó meccset és mindenképpen ez az elsődleges itt még. A másik részről viszont, sajnálom a gyerekeket, mert eredményt tekintve érdemelhettünk volna akár többet is, de ilyen a sport. Vannak tényezők egy mérkőzés során amiket nem mi befolyásolunk.

Összességében büszkék vagyunk a srácokra. Rendkívül nagyot küzdenek hétről hétre, ha az egész szezonunkat figyelembe vesszük. A héten ráfordulunk a célegyenesre, és hétvégén igyekezni fogunk a hozzánk méltó teljesítménnyel lezárni a Kupát.

 

U14

A hétvégén folytatódtak az U14-es bajnokság helyosztó mérkőzései. Csütörtökön Szombathelyre látogatott Knights csapatunk, szombaton pedig mindkét együttesünk hazai pályán lépett jégre. Warriors csapatunk a VSD Párducokat, Francsics Bencéék pedig az UTE A2 csapatát fogadták. 

Eredmények:

HKB Knights – Szombathelyi Pingvinek 2:3 hosszabbítás után

HKB Knights – UTE A2 2:0

HKB Warriors – VSD Párducok 6:0

 

U18

Szombaton és vasárnap is az Egerszegi Titánok volt U18-as csapatunk ellenfele. Az osztályozó mérkőzések BL rendszerben kerültek lebonyolításra, azaz a két mérkőzés összesített eredménye alapján került ki a győztes. Szombaton hazai pályán fogadtuk az egerszegi csapatot. Nem indult jól a találkozó, 11 perc leforgása alatt három gólos előnyre tett szert a vendég csapat. Boros Bercel kettő találatának köszönhetően a második harmad elejére sikerült 1 gólra faragni a hátrányt, azonban ezután ismét a vendégek pillanatai következtek, a 39. percben már 2:7-et mutatott az eredményjelző. A végére is maradt még izgalom, az utolsó játékrészt sikerült megnyernie csapatunknak, beállítva ezzel a 6:8-as végeredményt. 

Vasárnap már sokkal jobban sikerült a kezdés, nyolc perc alatt sikerült behozni a szombaton összeszedett kétgólos hátrányt. A mérkőzés felére azonban újra a hazaiaknál volt az összesített előny, a harmad vége előtt Becze Ákos góljával került közelebb csapatunk a hazaiakhoz. Még egy találatra szüksége volt csapatunknak, hogy hosszabbításra mentse a mérkőzést, ez pedig a kapusunkat lehozva, 5 másodperccel a vége előtt sikerült is, Kadarkuti Bálint talált be az egerszegiek kapujába. A hosszabbítás végül a hazaiaknak kedvezett, így 10:11-es összesített eredménnyel ők nyerték meg az osztályozó fordulót. 

 

U25 női

Női csapatunk hétfőn a MAC Marilyn otthonában lépett jégre, a tét a döntőbe jutás volt. Ennek szellemében jól kezdte csapatunk a találkozót, Gaitz Hanna a mérkőzés 8. percében vezetéshez juttatta csapatunkat. Erre gyorsan érkezett a hazai válasz, azonban a harmad vége előtt Gergely Dalma góljával újra nálunk volt az előny. A második harmad közepén Kerkovits Réka talált be, három perccel a vége előtt pedig Gergely Dalma állította be a 4:1-es végeredményt.

Ezüstérmes csapatunk az EWHL-ben

Nem sikerült zsinórban a hatodik győzelmét is megszereznie női csapatunknak, az SKP Bratislava szakította meg ezúttal a győzelmi szériát. A döntő mérkőzések BL rendszerben kerültek lebonyolításra, azaz a két mérkőzés összesített eredménye alapján került ki a győztes.

Pénteken Pozsonyban kezdték meg a sorozatot a csapatok. Jól kezdte együttesünk a mérkőzést, a nyolcadik percben Leidt találatával a vezetést is sikerült megszerezni. A második harmadban aztán a hazaiak pillanatai következtek, Tóth Zsófia több bravúrt is bemutatott, azonban Istocyova lövésénél már ő is tehetetlennek bizonyult. Szoros, kiélezett igazi döntőhöz méltó oda-vissza játékot folytattak a felek. Az utolsó játékrész 46. percében sikeresen kivédekezett csapatunk egy emberhátrányt, emellett mindkét együttes előtt adódtak kisebb-nagyobb helyzetek. Az 53. percben egy kapu előtti kavarodást követően a szlovákok támadója elé került a korong, aki üres kapura nem hibázott. Hiába támadott ezután csapatunk, egyenlíteni már nem sikerült, így egygólos hátrányból vártuk a szombati mindent eldöntő találkozót. 

Ennek szellemében erősen kezdték lányaink a mérkőzést, egy emberelőnyös szituációt követően (amiből pénteken egy sem adódott) Leidt lövése talált utat a vendégek kapujába. A harmad második felében aztán kétszer is emberhátrányba került csapatunk, ezeket azonban magabiztosan kivédekezték a lányok. Öt perc telt el a második játékrészből, amikor előbb Haluskova, majd Mayer kiállításával kettős emberhátrányban kellett védekeznie csapatunknak. A blokkoknak és Tóth Zsófia bravúrjainak köszönhetően azonban ezeket is sikerült kivédekeznie a lányoknak. Az összesített eredményt tekintve döntetlen állással fordulhattak a felek az utolsó 20 percre. Hiába volt azonban szinte végig csapatunk kezében az irányítás, számos veszélyes akciót, kétszer annyi kapuralövést, illetve két kapuvasat követően mégis a vendégeknek sikerült betalálni négy perccel a vége előtt. 

Az eredmény már nem változott, így végül második helyen zárta csapatunk az idei EWHL kiírást. A csapat teljesítménye mellett több egyéni díjat is elnyertek játékosaink. A bajnokság All-Star csapatába bekerült Lindsay Donovan és Haluskova Lucia, míg a bajnokság gól- és pontkirálya Madeline Leidt lett.

Ma kezdetét veszi az EWHL döntő

Ma délután Pozsony felé veszi az irányt női csapatunk, ahol 17:45-kor megkezdődik az EWHL döntő sorozat első mérkőzése az SKP Bratislava ellen.

A kék-fehérek hozzánk hasonlóan, 9:2-es arányban léptek tovább elődöntőbeli ellenfelük, a MAC Budapest ellen. Jól összeszokott, már az alapszakasz során is magabiztos teljesítményt mutató csapatról van szó, így mindenképp kiélezett mérkőzésekre lehet számítani. Az idei kiírás alatt eddig kétszer találkozott egymással a két csapat, mindkét alkalommal HKB siker született. Ennek ellenére mindkét mérkőzés rendkívül szoros (5:3, 4:3) volt, ráadásul mindkét alkalommal hátrányból kellett fordítania csapatunknak.

A mai mérkőzés 17:45-kor kezdődik Pozsonyban, míg a szombati találkozó 18:30-kor veszi majd kezdetét a Tüskesátorban. Hazai mérkőzésünket egyesületünk Youtube csatornáján közvetítjük.

 

Szupermini tornák hétvégéje következik – heti utánpótlás előzetes

Piros, sárga és kék csapatunk is jégre lép vasárnap a magyar versenysorozat keretein belül. U16-os csapatunk a héten pihen, szombaton kezdetét veszi az U12-es Magyar Kupa. Heti utánpótlás mérkőzés előzetesünk következik.

 

U8

Legfiatalabb hokisainkból álló csapatainkból három is érdekelt lesz a hétvégén. A pirosak a Kisstadionban, a kékek Érdre, a sárgák pedig Óbudára utaznak. 

 

U10

Egy hét szünet után újra mérkőzések várnak minis játékosainkra. Kék csapatunk hazai rendezésű tornán fog részt venni szombaton a Tüskesátorban. 

 

U12

Szombaton kezdetét veszi a Magyar Kupa versenysorozat. Pirates csapatunk elsőként a Lehel HC, majd a Zempléni Hiúzok ellen fog jégre lépni. Vasárnap Vikings együttesünk utazik Szegedre. 

Roczanov Zsolték múlt héten a Győr vendégei voltak, azonban nem sikerült pontokat szerezni a zöld-fehérektől. Edzőnk így értékelte a múlt heti találkozót: “Azt kaptuk amit megérdemeltünk, az egész heti munkamorál és magatartás elmaradt az elmúlt időszakban nyújtottól, ez rá is tette a bélyegét a mérkőzésre. Mindig azt mondom a gyerekeknek amit annak idején nekem mondott az egyik edzőm, “Amilyen az edzés olyan lesz a meccs is” és ez ismét beigazolódott mint mindig. Azt ki kell emeljem hogy ezen a meccsen négy játékos is az U10-től érkezett hozzánk, hála az U10-es edzői stáb hatékony és minőségi munkájának. Az hogy már most tudunk a kék bajnokságban bevetni alsóbb korosztályból érkező játékosokat az nekik köszönhető. Ebből a mérkőzésből levontuk a tanulságot és jövő héttől újult erővel állunk bele az előttünk álló kihívásokba.”

 

U14

Folytatódnak az U14-es bajnokság helyosztó mérkőzései. Csütörtökön Szombathelyre látogat Knights csapatunk, szombaton pedig mindkét együttesünk hazai pályán lép jégre. Warriors csapatunk a VSD Párducokat, Francsics Bencéék pedig az UTE A2 csapatát fogadják. 

 

U18

Lezárult a bajnokság alapszakasza. Sajnos a Kárpáti Farkasok elleni mérkőzés nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, így a héten osztályozó mérkőzések várnak a fiúkra az Egerszegi Titánok ellen. Szombaton a Tüskesátorban, vasárnap pedig Egerszegen lép jégre a csapat.

 

U25 női

U25-ös női csapatunk hétfőn lejátszotta utolsó elődöntős mérkőzését, ahol a MAC Marilyn csapatát 4:1-re legyőzve sikeresen továbbjutott a bajnokság döntőjébe.

Kövessétek figyelemmel csapatainkat és szurkoljatok nekik ezen a héten is. Közösségi média platformjainkon folyamatosan frissítéseket és eredményeket osztunk meg, így érdemes követni oldalainkat.

Hajrá HKB!

EWHL döntőben női csapatunk

Az EC Graz Huskies csapatát kétszer is legyőzve, 9:2-es összesített eredménnyel jutott tovább női együttesünk az EWHL bajnokság döntőjébe.

Nem volt egyszerű dolga a lányoknak, hiszen pénteken egy öt órás buszozás után léptek jégre este 20:30-as kezdéssel. Ennek ellenére a mi csapatunk kezdte jobban a mérkőzést, a hetedik percben egy remek összjátékot követően Dabasi szerezte meg a vezetést. A harmad vége előtt ismét egy szép akciógólt követően ismét Dabasi duplázta meg az előnyt, keretbe foglalva ezáltal az első játékrészt.

Ezután a hazai csapat pillanatai következtek, Tóth Zsófia bravúrjai ellenére előbb Grascher S. hozta vissza csapatát a mérkőzésbe, majd a harmadik játékrészben Grascher T. révén egyenlíteni is tudtak a zöld fehérek. Nem sokkal később azonban Kiss-Simon kékről megeresztett lövése talált utat a grazi kapus lábai között a hazai kapuba, így két és fél perc eltelte után újból nálunk volt az előny. Hiába támadtak már ezután a graziak, Tóth minden lövést magabiztosan hárított, beállítva ezzel a 2:3-as végeredményt.

Nem volt sok idő a pihenésre, hiszen újabb 5 óra buszozás és hajnali négyes hazaérkezés után szombat este újra jégen voltak a lányok. Megérte kilátogatni a mérkőzésre, ugyanis ha létezik egy harmad alatt emberhátrányban szerzett gólok találatára vonatkozó rekord az EWHL-ben, az valószínüleg most megdölt. Nem is akármilyen módon, az első játékrész 4 találatából mindegyiket emberhátrányban szerezte csapatunk, Haluskova pedig 15 perc alatt ért el mesterhármast.

Gyakorlatilag egy harmad alatt eldöntötte csapatunk a mérkőzést, a második harmadban szerzett további két találattal pedig megszületett a 6:0-ás végeredmény.

A mérkőzés gólösszefoglalója:

A másik ágon szintén 9:2-es összesített eredménnyel az alapszakasz második SKP Bratislava jutott tovább, így a szlovák csapat ellen játszhatja csapatunk a döntő mérkőzéseket. Pénteken Pozsonyban, szombaton pedig a Tüskesátorban lépnek jégre a lányok.

Az alapszakasz utolsó mérkőzése vár U18-as csapatunkra – heti utánpótlás előzetes

 

Az utánpótlás bajnokságok többségében már megkezdődött a középszakasz, hamarosan U18-as csapatunk számára is véget ér a bajnokság első fázisa. Utánpótlás csapataink heti mérkőzés előzetese következik. 

 

U8

Legfiatalabb csapatainkból kettő is érdekelt lesz a hétvégén. Piros csapatunk Óbudán, míg kék együttesünk a Székesfehérvári Jégcsarnokban fog majd jégre lépni.

 

U12

Az alapszakasz második körének ötödik fordulója vár Vikings csapatunkra a hétvégén. Roczanov Zsolték ellenfele a Győri ETO HC lesz. 

 

U14

Warriors együttesünk számára szombaton megkezdődnek a helyosztó mérkőzések. A 31. helyért folyó küzdelmek során az első ellenfél a Jégoroszlánok csapata lesz. 

 

U16

Szintén kezdetét veszik az U16-os bajnokság helyosztó mérkőzései. Csapatunk a második helyen végzett a középszakaszban, ami azt jelenti, hogy a 9-14. helyekért játszhatnak Gömöri Norbert tanítványai. Ellenfeleink az M2-es csoport 4-6. csapatai, vagyis az UTE, FTC-Telekom és a Székelyföldi Jégkorong Akadémia U16 lesznek, az M3-as csoport első három helyezettjével kiegészülve. (DEAC, HKB, KASI) Mindenkivel egy mérkőzést fog játszani csapatunk, ezután alakul ki a szezon során elért végső helyezés. Az első körben az FTC lesz az ellenfél. 

 

U18

Az alapszakasz utolsó fordulója következik, ahol az ellenfelünk az FTC-Telekom együttese lesz. Ugyan hamarosan a végéhez ér a bajnokság, még sok kérdés nyitott a tabellán, hiszen a 3. és 7. helyezett csapatokat csupán 3 pont választja el egymástól. Amennyiben csapatunk a B1-es csoport utolsó két helyének valamelyikén végez, úgy osztályozó mérkőzések várnak rá a B2-es csoport első két helyezettje ellen. 

 

U25 női

Női csapatunk szerdán lejátszotta az elődöntő második mérkőzését a MAC Marilyn ellen, ezúttal a kék-fehérek örülhettek, így hétfőn újra találkozik egymással a két csapat a két győzelemig tartó párharc során. 

Kövessétek figyelemmel csapatainkat és szurkoljatok nekik ezen a héten is. Közösségi média platformjainkon folyamatosan frissítéseket és eredményeket osztunk meg, így érdemes követni oldalainkat.

Hajrá HKB!

Holnap Grazban kezdjük az elődöntőt – EWHL

Múlt hét pénteken és szombaton sikeresen vette a rájátszás első etapját női EWHL együttesünk, a negyeddöntők során 10:0-ás összesített eredménnyel léptünk át a Lakers csapatán. Alapszakasz győztes lányaink következő ellenfele az EC Graz Huskies lesz.

A szezon során már háromszor is találkozott egymással a két csapat, mindegyik alkalommal HKB siker született. Azonban semmiképp sem szabad leírni a zöld-fehér alakulatot, hiszen több nagycsapat dolgát is megnehezítették már a szezonban, nem véletlen kerültek be a legjobb négy közé. 

A párharc első mérkőzése Grazban kezdődik holnap este 20:30-kor, míg a második találkozóra szombat este (18:30) fog sor kerülni a Tüskesátorban. Mindkét találkozóról lesz közvetítés, a pénteki mérkőzés az osztrák livestream oldalon, míg a vasárnapi egyesületünk Youtube csatornáján lesz követhető.

 

A helyosztók következnek – U14

U16-os együttesünkhöz hasonlóan az eggyel fiatalabbak korosztályában is véget értek a középszakaszbeli küzdelmek. Ebben a korcsoportban két csapatunk is indult HKB Knights és HKB Warriors néven. Előbbi az M2-es, míg utóbbi az M5-ös csoportban kezdte meg az U14-es bajnokság középszakaszát. 

Knights együttesünk az M2-es csoport ötödik helyét megszerezve a bajnokság 9-14. helyéért folyó párharcban vehet részt, míg Warriors csapatunk a 31. helyért lesz versenyben. 

Francsics Bence csapatának az ellenfelei az OHA A, Vienna Capitals, UNI Győr ETO HC A, Szombathelyi Pingvinek és az UTE A2 lesznek, míg Ungár Rebekáék a Vasas SC B, Jégoroszlánok és a VSD Párducok csapataival fognak megmérkőzni.

A bajnokság eredményeit ezen az oldalon lehet követni.

Elődöntőben csapatunk – EWHL

10:0-ás összesített eredménnyel, mindkét negyeddöntős mérkőzésen magabiztos sikert aratva jutott tovább az EWHL bajnokság elődöntőjébe női csapatunk. Lányaink pénteken és szombaton is 5 góllal múlták felül a KEHV Lakers együttesét.

Esélyesként vágott neki alapszakasz győztes csapatunk a pénteki összecsapásnak. Ebben a szellemben is kezdtük a mérkőzést, már az első cserében sikerült megszerezni a vezetést, Williams átadását Báhiczki-Tóth értékesítette. A továbbiakban hiába alakított ki több sorunk is nagy helyzeteket, a hazaiak kapusa jól állta a sarat. A Lakers oldaláról is volt egy-két veszélyes támadás, Tóth Zsófia azonban ezeket magabiztosan hárítani tudta.

A második találatig egész a mérkőzés feléig kellett várni, ekkor ismét Báhiczki-Tóth szerzett szép találatot. Többször is támadhatott emberelőnyben csapatunk, ez végül a második játékrész vége előtt érett góllá, Haluska révén háromgólos előnnyel fordulhattunk az utolsó játékrészre.

Ekkor aztán végleg eldőlt a mérkőzés, először Williams, majd végül Leidt góljával állította be csapatunk az 5:0-ás végeredményt. Ez a lebonyolítás szempontjából azt jelentette, hogy a visszavágót 5 gólos előnnyel kezdte meg a csapatunk.

A hosszú utazás és a pénteken kiharcolt előny ellenére szombaton is erősen kezdte a mérkőzést együttesünk, már az első harmadban sikerült két gólos előnyre szert tenni előbb Williams, majd Leidt révén.

Ezután egy kiállításokkal tarkított középső játékrész következett, mindkét csapatnak volt lehetősége öt a három elleni játékszituációban támadni. Ezekből azonban egyik oldalon sem született találat, de Donovan teljes létszámban szerzett góljával a pénteki mérkőzéshez hasonlóan ismét három gólos előnnyel kezdhettük meg az utolsó harmadot. A találkozó felénél Bogáti váltotta a kapuban Tóthot.

Az utolsó játékrészre is maradt még izgalom, rögtön az első cserében Williams, majd három perccel később Dabasi talált be a vendégek kapujába. Tóth és Bogáti is hibátlanul védte kapunkat, beállítva ezzel az 5:0-ás végeredményt.

A másik két negyeddöntős ágon továbbjutott az SKP Bratislava és az EC Graz Huskies csapata, míg az Almaty-MAC párharcból ma rendezik a második mérkőzést.

 

Fölényes győzelemmel zárta csapatunk az alapszakaszt – OB1

Szerda este lejátszotta utolsó mérkőzését női együttesünk az idei OB1-es bajnokság alapszakaszában. Ellenfelünk az eddig pont nélkül álló FTC-Telekom volt. Több betegségből felépülő játékosunk is újra ott tudott lenni a keretben, Szelényi Nina két hét után lépett újra jégre mérkőzésen. 

Már a mérkőzés kezdetekor megmutatkozott a két csapat közötti erőbeli különbség, a harmadik cserében pedig meg is született az első gól, Szelényi Nina talált be kéthetes kihagyása után. Jól tartották magukat az első játékrészben a zöld-fehérek, mi több Carlotta Regine-nek is akadt több védenivalója. Három perccel a harmad vége előtt Donovan bombázott a vendég kapuba. 

A második játékrészben aztán beindult a gólgyártás, öt és fél perc leforgása alatt 7 gólt szerzett csapatunk. Ezt a vendég kapuscsere után további négy góllal toldották meg a lányok, így a harmadik játékrész már futóórával folytatódott tovább. 

A záró húsz percben még további három találat született, beállítva ezzel a 16-0-ás végeredményt.

Ezzel a győzelemmel véget is ért az idei kiírás alapszakasza, már csak a döntők vannak hátra, ahol a korábbi évekhez hasonlóan ismét a MAC Budapest csapata lesz az ellenfelünk.