Edzők és munkatársak


 • Kóger István
  István egyesületünk utánpótlás szakmai igazgatója. 13 évesen kezdett jégkorongozni Székesfehérváron, ahol később edzői pályafutását is kezdte. Felnőtt válogatottként részt vett az 1992-as 1993-as és 1994-es világbajnokságokon, Angliában, Szlovéniában és Hollandiában.  Edzőként először a Fehérvár férfi csapatát edzette, akikkel Magyar Kupát nyertek. Legutóbb a Fehérvári Titánok csapatát edzette, majd az utánpótlásban az U14-es csapattal foglalkozott.

 • Jens Brändström
  2010 óta edzőként segítette a svéd csapatokat valamint a norvég utánpótlást az U18-as és U20-as korosztályokban. Az utóbbi két évben a svéd Division 1 bajnokságban töltött be vezetőedzői pozíciót, a 2017-2018-as szezonban az SK Lejonnál az utóbbi szezonban pedig a Lindlövens IF csapatával értek el kiváló eredményt. A 2019-20-as szezonban az U21 és EUHL csapataink vezetőedzője volt, Novembertől pedig az ERSTE csapat vezetőedzője lett.

 • Niko Suoraniemi
  Niko 6 évesen kezdett megismerkedni a jégkorong alapjaival. Európai Ifjúsági Olimpián bronz érmet nyert a finn csapattal. Játékos karrierjét a 2018-19-es szezonban fejezte be. 2017-18-as szezonban egyesületünk tagjaként a Szlovák 2 -es bajnokságban játszott. Korábban holland és ausztrál utánpótlás csapatoknál  segédkezett, mint edző. Az egyesületünknél a 2019-20-as szezonban az Erste Liga csapatunk másodedzőjének szerepét tölti majd be.

 • Mika Väärälä
  15 évig aktív játékos volt Finnországban, mielőtt a Finn Jégkorong Szövetség Skill edzője lett. Vezetőedzőként dolgozott a JYP Jyväskylä csapatával. 2013 és 2016 között az osztrák felnőtt női válogatott másodedzőjeként tevékenykedett. 2016-tól a magyar felnőtt női válogatott másodedzője. A 2017-18-as szezon után a 2019-20-as szezonban is az EWHL csapatunk vezetőedzője lett.

 • Szilágyi Levente
  Levente az EWHL csapatunk másodedzője és a DEBL csapat vezetőedzője. 1998-ban kezdett jégkorongozni MAC-ban, U14-es korosztálytól szerepelt a Heraklesz programban. Egy U20 Divizio 2-es VB-n játszott 2010-ben. Juniorban a Dunaújváros csapatában játszott, a Mol Ligában 17 evésen mutatkozott be a Ferencváros színeiben, ahol 2 évet játszott, majd 6 évet Miskolcon szintén Mol Ligában. Kétszeres Mol Liga győztes, kétszeres magyar OB 1 bajnok és egyszeres Magyar Kupa győztes volt a Miskolccal. 2015-ben egy sérülést követően visszavonult az aktív játékosi pályafutástól és back office munkatársként segítette előbb a DVTK Jegesmedvék, majd a Debrecen csapatát, valamint utóbbinál edzősködött. Ezen kívül a magyar férfi felnőtt válogatott csapatvezetője.
  szilagyi@kmh.sport.hu

 • Aleksi Jääskeläinen
  Ale 12 évesen kezdett jégkorongozni Finnországban. Már akkor is kapusként játszott. Aktív pályafutása 20 éves koráig tartott.  2005-ben kezdte edzői pályafutását. 15 éven keresztül a finn U16-os U18-as és U20-as kapusokat edzette. A 2017-18-as szezonban lehetőséget kapott a Kínai KRS Heilongjiang csapatánál, illetve a kínai U18-as válogatottat is edzette. A 2018-19-es szezonban érkezett egyesületünkhöz, ahol az U16-tól U20-ig az utánpótlás kapusainkat edzette, illetve Erste liga és EWHL kapusainkat.

 • Gröschl Tamás
  Tamás 1980-ban született. Játékos pályafutása az UTE csapatánál kezdődött. Az aktív jégkorongozástól csak 2017. nyarán vonult vissza. Igazán sikeres játékos volt, hiszen 9 felnőtt divízió 1-es világbajnokságon, összesen 137-szer lépett a pályára magyar válogatottként, ahol több alkalommal is érmet sikerült szerezniük. Klubokat tekintve jó pár évet eltöltött Székesfehérváron, valamint a Budapest Starsnál is. 2000-ben egy évig a tengerentúlon játszott. 2017 augusztusában kezdett edzői tevékenységet végezni. Ekkor érkezett a KMH U18-as csapatához, ahol segédedzőként, valamint csapatvezetőként tevékenykedett. A 2018-2019-es szezontól az U18-as csapat vezetőedzője lett. Már szezon közepétől Erste Liga csapatunk irányításában segédkezett, a 2019-2020-as szezontól pedig az U21-es és az EUHL csapat vezetőedzője.

 • Linus Schellin
  Linus Göteborg városában kezdett jégkorongozni már egészen kis korában, majd csatlakozott a Frölunda Indians csapatához, akikkel Svéd Junior Bajnokok lettek. Felnőtt korosztályban 18 éven keresztül játszott profi játékosként, ebből 8 szezont töltött a magyar Erste Ligában, majd a KMH csapatánál fejezte be játékos pályafutását. A 2019-20-as szezonban a KMH U18-as csapatát irányítja majd, mint vezetőedző.

 • Szaller Márk
  Márk Székesfehérváron kezdett jégkorongozni. Másod éves serdülőként játszott először utánpótlás világbajnokságon. 2013-ban felkerült a KHL európai 100-as draft listájára. 18 évesen mutatkozott be a felnőttek között, mind a MOL-(később Erste liga) illetve az EBEL csapatban. 2018-ban játszott először a felnőtt válogatottban. 2019 tavaszán vonult vissza a profi sporttól. Egyesületünknél az U16-os csapat edzőjeként lesz jelen.

 • Dorner Benjámin
  Benji a MAC csapatánál kezdett el jégkorongozni kilenc évesen, négy év után a Budapest Starshoz igazolt, 18 évesen Újpestre került, ahol több szezonon keresztül Mol Ligában versenyzett. 2011-ben válogatott játékosként részt vett U20 divizió II/A világbajnokságon. Több éve edzősködik a KMH-nál, kétszeres OB III bajnok a KMH játékosaként. Jelenleg az U16-os csapattal dolgozik, és a KMH OB II-es csapatában játszik.

 • Gömöri Csaba
  1979-ben kezdett jégkorongozni az FTC-nél. Különböző korosztályokban összesen 9 bajnoki címet szerzett a klubnál. Az összes korosztályos válogatottnak a tagja volt. 2007-ben saját jégkorongcsapatot indított Budai Bocsok néven, mellyel 7 éven át indultak az MJSZ bajnokságain. Az U18-as női válogatott vezetőedzőjeként is dolgozott, irányítása alatt 2011-ben feljutottak az A csoportba. A felnőtt női válogatott szövetségi kapitányaként a divízió B-ig jutottak. 2014-ben fejezte be a szövetségi kapitányi munkát. Csaba a KMH U12 Viking csapat vezetőedzőjeként tevékenykedett a korábbi szezonokban. A 2019-2020-as szezontól pedig az U14-es csapat vezetőedzői feladatait vette át.
  gomori@kmh.sport.hu

 • Horváth Dávid
  Horváth Dávid 6 évesen kezdett jégkorongozni Székesfehérváron. Tehetsége már fiatalon megnyilvánult, részt vett junior világbajnokságon, utána felnőttként a Mol ligában, több csapatban (FTC, MAC, Dunaújváros, KMH) is megfordult. 2017-ben szerezte meg B szintű edzői licenszét és a Vasas U8 és U10-es csapataival dolgozott. Ezzel párhuzamosan a KMH OB2-es csapatában kezdett jégkorongozni amatőr szinten, akikkel meg is nyerte a bajnokságot. A 2019-2020-as szezonban a KMH U14 B csapatának edzője lesz.

 • Francsics Bence
  Bence U18-as koráig Kaposváron jégkorongozott. Edzői pályafutását 2004-ben kezdte Kaposváron ahol az U8-U10-es korosztályoknál segített. Korábban más klubnál az U14-es csapat vezetőedzőjeként dolgozott. A 2018-2019-es szezonban az U12-es Kalóz csapatánál edzői feladatokat látott el. Illetve az U10-es korosztálynál segítette a gyerekek fejlődését. A 2019-2020-as szezontól az U12 korosztály vezetőedzőjeként folytatja a munkát egyesületünknél.
  francsics@kmh.sport.hu

 • Gömöri Norbert
  Norbi 1996-ban született lelkes, fiatal, jégkorong imádó. 12 évesen kezdett jégkorongozni. LTP tanfolyamot végzett 2014-ben, jelenleg sportedzői szakra jár a Budai Sportoktató Akadémián. A KMH-nál az U12-es korosztály csapatait segíti illetve a délelőtti oktatáson és az U8-as korosztályban segíti az edzők munkáját. Felnőtt szinten háromszoros OB III-as bajnok és négyszeres OB IV-es bajnok. A 2019-2020-as szezontól az U12 korosztály másodedzőjeként tevékenykedik majd.

 • Somogyi Vivien
  Vivi a magyar nemzeti válogatott támadója, korábban a MAC és a Marilyn HC játékosa volt, 2014 óta egyesületünk tagja. EWHL és OB I csapatunkat erősíti játékosként, edzőként pedig Vitárius Károly és Dombauer Péter munkáját segíti a HokiSuli és U8-U10 korosztályoknál, valamint az U8-U10 és az U12 korú KMH Girls csapatok felkészülését irányítja Ungár Rebekával együtt.

 • Ungár Rebeka
  Rebi 2003-ban kezdett a Fradiban jégkorongozni, majd több különböző hazai csapatban is játszott, 2013 óta a KMH játékosa, valamint válogatott múlttal rendelkező játékos. Rebi az U8-U10 korú játékosainkkal foglalkozik, azon belül is elsősorban a csupa lányból álló KMH U8-U10-es korosztályú Girls csapatot illetve az U12-es Girls csapatot irányítja Somogyi Viviennel közösen.

 • Dr. Dombauer Péter
  Péter 2014 óta dolgozik egyesületünkkel. Az U10 korosztály vezetőedzője. Huszonöt éve jégkorongozik; korosztályos válogatott volt, és OB I/B bajnok a MAC színeiben.
  Péter a délelőtti iskolai jégkorongoktatás-program egyik vezetője.
  A jégkorongon kívül három sportágban is magyar válogatott volt: hegyi kerékpározásban korosztályos válogatott, többszörös korosztályos bajnok; in-line hokiban felnőtt válogatott, világbajnoki részvétellel; floorballban pedig hatszoros magyar bajnok, valamint legmagasabb osztályban vett részt felnőtt világbajnokságon.
  dombauer@kmh.sport.hu

 • Vrbanics Tibor
  Tibor 10 évesen ismerkedett meg a jégkorong alapjaival. Hosszú pályafutása alatt (23-év az OB I ben) több mint 700 OB I es mérkőzést tud maga mögött. Sokszoros Magyar bajnok, és Magyar Kupa győztes. A székesfehérvári jégkorong alapítója, és 15 évig játszott a fehérvári csapatban. Más jeges sportágban is a válogatottságig vitte, Magyar Bandy Clubbal 18 szoros Magyar válogatott. Edzőként a KSI-nél két évet töltött az U12 es korosztálynál, majd két évet a Szigeti Jégakadémián, ahol az U8-U10-es korosztályt, és két OB IV-es csapatott edzette. Egyesületünknél az U10-es csapat edzőjeként fog közreműködni a gyerekek fejlődésében.
 • Vitárius Károly
  Karcsi 7 évesen lépett először jégre, ettől kezdve rengeteg sportágat kipróbált, de a jégkorongozáshoz maradt igazán hű a mai napig. 22 éves koráig versenyszerűen sportolt, majd edzőként kezdett tevékenykedni. Különböző edzői tanfolyamokat és továbbképzéseket végzett el, majd a TF-en (mai nevén Testnevelési Egyetem) sportedzői végzettséget szerzett jégkorong sportágban. 2009 óta dolgozik egyesületünknél; Karcsi vezeti a HokiSulit és az U8 csapatot, tehát ő tanítja meg a legkisebbeknek az alapokat. Fontosnak tartja a gyermekek sportos életmódra való nevelését, melyet játékos, jó hangulatú edzéseken igyekszik megvalósítani.
  A SKORPIÓK XI program vezetője. E mellett a KMH OB IV-es csapatának edzője.
  vitarius@kmh.sport.hu

 • Bóta Gusztáv
  1954-ben született. 1964-ben kezdett jégkorongozni a KSI-nél. Több csapatnál is megfordult játékosként az évek folyamán, korosztályos válogatottak tagja is volt több alkalommal. 1978-tól kezdett az edzősködéssel foglalkozni. Különböző korosztályos válogatottak mellett dolgozott edzőként. Jelenleg a KMH OB III bajnok, kétszeres OB IV és kétszeres AHL bajnok, legutóbb AHL ezüstérmes csapatainak vezetőedzője. A 2016/17 szezonban az OB II, OB-III, OB-IV és AHL csapatokat irányítja vezetőedzőként.

 • Hajek Márk
  1992-ben született, pályafutása 2003-ban kezdődött Újpesten, ahol egészen 2014/2015-ig játszott, majd Dunaújvárosba igazolt. Az U18-as válogatott kapusaként 2009-ben bronzérmet szerzett a divízió 1-es világbajnokságon. A 2018-2019-es szezonban a Kanadai Magyar Hokiklub ERSTE csapatában jégkorongozott kapus poszton. Játékos pályafutása mellett edzői képesítést is szerzett és edzőként is dolgozik. Fiatal kora ellenére a legkisebbektől az U16-os korosztályig ő foglalkozik a kapusok edzéseivel.

  hajek@kmh.sport.hu


 • Egyedi Noémi
  Noémi 1998-ban született. 2008-ban kezdett Pesterzsébeten jégkorongozni. Több egyesületnél is játszott. A KMH játékosa 2014-ban lett.
  Korosztályos bajnokságban és a női csapat tagjaként is aktívan tevékenykedik.
  Az U8-as korosztályt segíti edzőként, LTP végzettsége által.

 • Cziller Andrea
  Az AHL, OBII, OBIII csapatok csapatvezetőjeként dolgozik. 2010-ben érkezett, mint AHL csapatvezető 10 játékoshoz és Bóta Gusztihoz. 2005-ben versenybírói vizsgát, 2012 óta a KMH zsűri vezetője. Ő koordinálja, hogy maradéktalanul el tudjuk látni a csarnok és a sátor versenybírói feladatait.
  andi.icehockey@gmail.com

 • Katrics Petra

  A KMH U18-as csapatának a csapatvezetője.
  Petra a SOTE-n tanul ápolás és betegellátás szülésznő szakirányon. Ezen kívül gyógy- és sportmasszőri vizsgája is van. Csapatvezetői tevékenységein kívül segít a játékosok regenerációjában és rehabilitációjában is.
  katrics@kmh.sport.hu

 • Márton Laura
  A KMH minden női csapatának a csapatvezetője egészen az alsóbb korosztályoktól a felnőtt csapatig. Laura a TF-en szerzett rekreáció szakon alapszakos diplomát, majd 2016-ban végzett a TF és Corvinus Egyetem közösen szervezett Sportmenedzser mesterképzésén. Jelenleg a Kanadai Magyar Hokiklub irodavezetője.

 • Czakó Johanna
  Johanna a 2017-18-as szezon óta dolgozik a KMH irodájában. Sportszervezői végzettséget szerzett tanulmányai során. Ő koordinálja az utánpótlás csapatokat U16-tól U21-ig.
  czako@kmh.sport.hu

 • Siklósi András
  Siki 2011/2012-es idényben elvégezte az LTP tanfolyamot, majd 2016-ban sportedzői végzettséget szerzett. Jelenleg csapatvezetőként dolgozik a Kanadai Magyar Hokiklub U21-es korosztálya mellett. A csapat a korosztályos hazai bajnokságon kívül az osztrák ligában is szerepel a 2016/2017-es szezontól kezdve.
  tuskecsarnok@kmh.sport.hu

Navigáció