Edzők és munkatársak


 • Kóger István
  István egyesületünk utánpótlás szakmai igazgatója. 13 évesen kezdett jégkorongozni Székesfehérváron, ahol később edzői pályafutását is kezdte. Felnőtt válogatottként részt vett az 1992-as 1993-as és 1994-es világbajnokságokon, Angliában, Szlovéniában és Hollandiában.  Edzőként először a Fehérvár férfi csapatát edzette, akikkel Magyar Kupát nyertek. Legutóbb a Fehérvári Titánok csapatát edzette, majd az utánpótlásban az U14-es csapattal foglalkozott.
  koger@kmh.sport.hu

 • Somogyi Vivien
  Vivi korábban a magyar nemzeti válogatott támadója, a MAC és a Marilyn HC játékosa volt, 2014 óta egyesületünk tagja. A 2020-21-es szonig EWHL és OB I csapatunkat erősítette játékosként, edzőként pedig az U8-U10 és az U12 korú KMH Girls csapatok felkészüléséért volt felelős Ungár Rebekával együtt. A 2021-22-es szezontól játékos pályafutása végeztével edzői babérokra tör és a KMH DEBL valamint Női U25 csapataival dolgozik együtt.
  somogyi@kmh.sport.hu

 • Linus Schellin
  Linus Göteborg városában kezdett jégkorongozni már egészen kis korában, majd csatlakozott a Frölunda Indians csapatához, akikkel Svéd Junior Bajnokok lettek. Felnőtt korosztályban 18 éven keresztül játszott profi játékosként, ebből 8 szezont töltött a magyar Erste Ligában, majd a KMH csapatánál fejezte be játékos pályafutását. Edzőként a 2019-2020-as szezon óta erősíti egyesületünket. A 2021-22-es szezonban az U18-as csapatunk vezetőedzőjeként tevékenykedik.
  schellin@kmh.sport.hu

 • Dorner Benjámin
  Benji a MAC csapatánál kezdett el jégkorongozni kilenc évesen, négy év után a Budapest Starshoz igazolt, 18 évesen Újpestre került, ahol több szezonon keresztül Mol Ligában versenyzett. 2011-ben válogatott játékosként részt vett U20 divizió II/A világbajnokságon. Több éve edzősködik a KMH-nál, kétszeres OB III bajnok a KMH játékosaként. A 2021-2022-es szezontól az U16-os csapattal dolgozik vezetőedzőként mellette pedig a KMH OB II-es csapatában játszik.
  dorner@kmh.sport.hu

 • Gömöri Csaba
  Csaba 1979-ben kezdett jégkorongozni az FTC-nél. Különböző korosztályokban összesen 9 bajnoki címet szerzett a klubnál. Az összes korosztályos válogatottnak a tagja volt. 2007-ben saját jégkorongcsapatot indított Budai Bocsok néven, mellyel 7 éven át indultak az MJSZ bajnokságain. Az U18-as női válogatott vezetőedzőjeként is dolgozott, irányítása alatt 2011-ben feljutottak az A csoportba. A felnőtt női válogatott szövetségi kapitányaként a divízió B-ig jutottak. 2014-ben fejezte be a szövetségi kapitányi munkát. Csaba a KMH U12 Viking csapat vezetőedzőjeként tevékenykedett a korábbi szezonokban. A 2019-2020-as szezontól pedig az U14-es csapat vezetőedzői feladatait vette át.
  gomori@kmh.sport.hu

 • Francsics Bence
  Bence U18-as koráig Kaposváron jégkorongozott. Edzői pályafutását 2014-ben kezdte Kaposváron ahol az U8-U10-es korosztályoknál segített. Korábban más klubnál az U14-es csapat vezetőedzőjeként dolgozott. A 2018-2019-es szezonban az U12-es Kalóz csapatánál edzői feladatokat látott el. Illetve az U10-es korosztálynál segítette a gyerekek fejlődését. A 2019-2020-as szezontól az U12 korosztály vezetőedzőjeként dolgozik egyesületünknél.
  francsics@kmh.sport.hu
 • Vitárius Károly
  Karcsi 7 évesen lépett először jégre, ettől kezdve rengeteg sportágat kipróbált, de a jégkorongozáshoz maradt igazán hű a mai napig. 22 éves koráig versenyszerűen sportolt, majd edzőként kezdett tevékenykedni. Különböző edzői tanfolyamokat és továbbképzéseket végzett el, majd a TF-en (mai nevén Testnevelési Egyetem) sportedzői végzettséget szerzett jégkorong sportágban. 2009 óta dolgozik egyesületünknél; Karcsi vezeti a HokiSulit és az U8 csapatot, tehát ő tanítja meg a legkisebbeknek az alapokat. Fontosnak tartja a gyermekek sportos életmódra való nevelését, melyet játékos, jó hangulatú edzéseken igyekszik megvalósítani.
  A SKORPIÓK XI program vezetője. E mellett a KMH OB IV B és C csapatának edzője.
  vitarius@kmh.sport.hu

 • Bóta Gusztáv
  1954-ben született. 1964-ben kezdett jégkorongozni a KSI-nél. Több csapatnál is megfordult játékosként az évek folyamán, korosztályos válogatottak tagja is volt több alkalommal. 1978-tól kezdett az edzősködéssel foglalkozni. Különböző korosztályos válogatottak mellett dolgozott edzőként. Jelenleg a KMH OB III bajnok, kétszeres OB IV és kétszeres AHL bajnok, legutóbb AHL ezüstérmes csapatainak vezetőedzője. A 2016/17 szezonban az OB II, OB-III, OB-IV és AHL csapatokat irányítja vezetőedzőként.

 • Cziller Andrea
  Az AHL, OBII, OBIII csapatok csapatvezetőjeként dolgozik. 2010-ben érkezett, mint AHL csapatvezető 10 játékoshoz és Bóta Gusztihoz. 2005-ben versenybírói vizsgát, 2012 óta a KMH zsűri vezetője. Ő koordinálja, hogy maradéktalanul el tudjuk látni a csarnok és a sátor versenybírói feladatait.
  andi.icehockey@gmail.com

 • Katrics Petra

  A KMH U18-as csapatának a csapatvezetője.
  Petra a SOTE-n tanul ápolás és betegellátás szülésznő szakirányon. Ezen kívül gyógy- és sportmasszőri vizsgája is van. Csapatvezetői tevékenységein kívül segít a játékosok regenerációjában és rehabilitációjában is.
  katrics@kmh.sport.hu

 • Czakó Johanna
  Johanna a 2017-18-as szezon óta dolgozik a KMH irodájában. Sportszervezői végzettséget szerzett tanulmányai során. Ő koordinálja az utánpótlás csapatokat U8-tól U16-ig.
  czako@kmh.sport.hu