Edzők és munkatársak


 • Kóger István
  István egyesületünk utánpótlás szakmai igazgatója. 13 évesen kezdett jégkorongozni Székesfehérváron, ahol később edzői pályafutását is kezdte. Felnőtt válogatottként részt vett az 1992-as 1993-as és 1994-es világbajnokságokon, Angliában, Szlovéniában és Hollandiában.  Edzőként először a Fehérvár férfi csapatát edzette, akikkel Magyar Kupát nyertek. Legutóbb a Fehérvári Titánok csapatát edzette, majd az utánpótlásban az U14-es csapattal foglalkozott.
  koger@kmh.sport.hu

 • Mika Väärälä
  15 évig aktív játékos volt Finnországban, mielőtt a Finn Jégkorong Szövetség Skill edzője lett. Vezetőedzőként dolgozott a JYP Jyväskylä csapatával. 2013 és 2016 között az osztrák felnőtt női válogatott másodedzőjeként tevékenykedett. 2016-tól a magyar felnőtt női válogatott másodedzője. A 2017-18-as és 2019-20-as szezon után a 2020-21-es szezonban is az EWHL csapatunk vezetőedzője.

 • Szilágyi Levente
  Levente az EWHL csapatunk másodedzője és a DEBL csapat vezetőedzője. 1998-ban kezdett jégkorongozni a MAC-ban, U14-es korosztálytól szerepelt a Heraklesz programban. Egy U20 Divizio 2-es VB-n játszott 2010-ben. Juniorban a Dunaújváros csapatában játszott, a Mol Ligában 17 evésen mutatkozott be a Ferencváros színeiben, ahol 2 évet játszott, majd 6 évet Miskolcon szintén a Mol Ligában. Kétszeres Mol Liga győztes, kétszeres magyar OB 1 bajnok és egyszeres Magyar Kupa győztes volt a Miskolccal. 2015-ben egy sérülést követően visszavonult az aktív játékosi pályafutástól és back office munkatársként segítette előbb a DVTK Jegesmedvék, majd a Debrecen csapatát, valamint utóbbinál edzősködött. Ezen kívül a magyar férfi felnőtt válogatott csapatvezetője.
  szilagyi@kmh.sport.hu

 • Linus Schellin
  Linus Göteborg városában kezdett jégkorongozni már egészen kis korában, majd csatlakozott a Frölunda Indians csapatához, akikkel Svéd Junior Bajnokok lettek. Felnőtt korosztályban 18 éven keresztül játszott profi játékosként, ebből 8 szezont töltött a magyar Erste Ligában, majd a KMH csapatánál fejezte be játékos pályafutását. A 2019-20-as szezonban a KMH U18-as csapatát irányította a 2020-21-es szezonban pedig az U21-es csapatunkkal fog dolgozni, mint vezetőedző.
  schellin@kmh.sport.hu

 • Horváth Dávid
  Horváth Dávid 6 évesen kezdett jégkorongozni Székesfehérváron. Tehetsége már fiatalon megnyilvánult, részt vett junior világbajnokságon, utána felnőttként a Mol ligában, több csapatban (FTC, MAC, Dunaújváros, KMH) is megfordult. 2017-ben szerezte meg B szintű edzői licenszét és a Vasas U8 és U10-es csapataival dolgozott. Ezzel párhuzamosan a KMH OB2-es csapatában kezdett jégkorongozni amatőr szinten, akikkel meg is nyerte a bajnokságot. A 2019-2020-as szezonban a KMH U14 B csapatunk edzőjeként csatlakozott az egyesülethez. A 2020-21-es szezonban pedig az U16-os csapatunkkal fog dolgozni, mint vezetőedző.
  horvath@kmh.sport.hu


 • Dorner Benjámin
  Benji a MAC csapatánál kezdett el jégkorongozni kilenc évesen, négy év után a Budapest Starshoz igazolt, 18 évesen Újpestre került, ahol több szezonon keresztül Mol Ligában versenyzett. 2011-ben válogatott játékosként részt vett U20 divizió II/A világbajnokságon. Több éve edzősködik a KMH-nál, kétszeres OB III bajnok a KMH játékosaként. Jelenleg az U16-os csapattal dolgozik, és a KMH OB II-es csapatában játszik.

 • Gömöri Csaba
  1979-ben kezdett jégkorongozni az FTC-nél. Különböző korosztályokban összesen 9 bajnoki címet szerzett a klubnál. Az összes korosztályos válogatottnak a tagja volt. 2007-ben saját jégkorongcsapatot indított Budai Bocsok néven, mellyel 7 éven át indultak az MJSZ bajnokságain. Az U18-as női válogatott vezetőedzőjeként is dolgozott, irányítása alatt 2011-ben feljutottak az A csoportba. A felnőtt női válogatott szövetségi kapitányaként a divízió B-ig jutottak. 2014-ben fejezte be a szövetségi kapitányi munkát. Csaba a KMH U12 Viking csapat vezetőedzőjeként tevékenykedett a korábbi szezonokban. A 2019-2020-as szezontól pedig az U14-es csapat vezetőedzői feladatait vette át.
  gomori@kmh.sport.hu

 • Francsics Bence
  Bence U18-as koráig Kaposváron jégkorongozott. Edzői pályafutását 2004-ben kezdte Kaposváron ahol az U8-U10-es korosztályoknál segített. Korábban más klubnál az U14-es csapat vezetőedzőjeként dolgozott. A 2018-2019-es szezonban az U12-es Kalóz csapatánál edzői feladatokat látott el. Illetve az U10-es korosztálynál segítette a gyerekek fejlődését. A 2019-2020-as szezontól az U12 korosztály vezetőedzőjeként folytatja a munkát egyesületünknél.
  francsics@kmh.sport.hu

 • Gömöri Norbert
  Norbi 1996-ban született lelkes, fiatal, jégkorong imádó. 12 évesen kezdett jégkorongozni. LTP tanfolyamot végzett 2014-ben, jelenleg sportedzői szakra jár a Budai Sportoktató Akadémián. A KMH-nál az U12-es korosztály csapatait segíti illetve a délelőtti oktatáson és az U8-as korosztályban segíti az edzők munkáját. Felnőtt szinten háromszoros OB III-as bajnok és négyszeres OB IV-es bajnok. A 2019-2020-as szezontól az U12 korosztály másodedzőjeként tevékenykedik majd.
  n.gomori@kmh.sport.hu

 • Somogyi Vivien
  Vivi a magyar nemzeti válogatott támadója, korábban a MAC és a Marilyn HC játékosa volt, 2014 óta egyesületünk tagja. EWHL és OB I csapatunkat erősíti játékosként, edzőként pedig az U8-U10 és az U12 korú KMH Girls csapatok felkészülését irányítja Ungár Rebekával együtt.

 • Ungár Rebeka
  Rebi 2003-ban kezdett a Fradiban jégkorongozni, majd több különböző hazai csapatban is játszott, 2013 óta a KMH játékosa, valamint válogatott múlttal rendelkező játékos. Rebi a csupa lányból álló KMH U8-U10-es korosztályú Girls csapatot illetve az U12-es Girls csapatot irányítja Somogyi Viviennel közösen.

 • Vrbanics Tibor
  Tibor 10 évesen ismerkedett meg a jégkorong alapjaival. Hosszú pályafutása alatt (23-év az OB I ben) több mint 700 OB I es mérkőzést tud maga mögött. Sokszoros Magyar bajnok, és Magyar Kupa győztes. A székesfehérvári jégkorong alapítója, és 15 évig játszott a fehérvári csapatban. Más jeges sportágban is a válogatottságig vitte, Magyar Bandy Clubbal 18 szoros Magyar válogatott. Edzőként a KSI-nél két évet töltött az U12 es korosztálynál, majd két évet a Szigeti Jégakadémián, ahol az U8-U10-es korosztályt, és két OB IV-es csapatott edzette. Egyesületünknél az U10-es csapat vezetőedzőjeként  fog közreműködni a gyerekek fejlődésében.
  vrbanics@kmh.sport.hu
 • Vitárius Károly
  Karcsi 7 évesen lépett először jégre, ettől kezdve rengeteg sportágat kipróbált, de a jégkorongozáshoz maradt igazán hű a mai napig. 22 éves koráig versenyszerűen sportolt, majd edzőként kezdett tevékenykedni. Különböző edzői tanfolyamokat és továbbképzéseket végzett el, majd a TF-en (mai nevén Testnevelési Egyetem) sportedzői végzettséget szerzett jégkorong sportágban. 2009 óta dolgozik egyesületünknél; Karcsi vezeti a HokiSulit és az U8 csapatot, tehát ő tanítja meg a legkisebbeknek az alapokat. Fontosnak tartja a gyermekek sportos életmódra való nevelését, melyet játékos, jó hangulatú edzéseken igyekszik megvalósítani.
  A SKORPIÓK XI program vezetője. E mellett a KMH OB IV-es csapatának edzője.
  vitarius@kmh.sport.hu

 • Bóta Gusztáv
  1954-ben született. 1964-ben kezdett jégkorongozni a KSI-nél. Több csapatnál is megfordult játékosként az évek folyamán, korosztályos válogatottak tagja is volt több alkalommal. 1978-tól kezdett az edzősködéssel foglalkozni. Különböző korosztályos válogatottak mellett dolgozott edzőként. Jelenleg a KMH OB III bajnok, kétszeres OB IV és kétszeres AHL bajnok, legutóbb AHL ezüstérmes csapatainak vezetőedzője. A 2016/17 szezonban az OB II, OB-III, OB-IV és AHL csapatokat irányítja vezetőedzőként.

 • Egyedi Noémi
  Noémi 1998-ban született. 2008-ban kezdett Pesterzsébeten jégkorongozni. Több egyesületnél is játszott. A KMH játékosa 2014-ban lett.
  Korosztályos bajnokságban és a női csapat tagjaként is aktívan tevékenykedik.
  Az U8-as korosztályt segíti edzőként, LTP végzettsége által.

 • Cziller Andrea
  Az AHL, OBII, OBIII csapatok csapatvezetőjeként dolgozik. 2010-ben érkezett, mint AHL csapatvezető 10 játékoshoz és Bóta Gusztihoz. 2005-ben versenybírói vizsgát, 2012 óta a KMH zsűri vezetője. Ő koordinálja, hogy maradéktalanul el tudjuk látni a csarnok és a sátor versenybírói feladatait.
  andi.icehockey@gmail.com

 • Katrics Petra

  A KMH U18-as csapatának a csapatvezetője.
  Petra a SOTE-n tanul ápolás és betegellátás szülésznő szakirányon. Ezen kívül gyógy- és sportmasszőri vizsgája is van. Csapatvezetői tevékenységein kívül segít a játékosok regenerációjában és rehabilitációjában is.
  katrics@kmh.sport.hu

 • Czakó Johanna
  Johanna a 2017-18-as szezon óta dolgozik a KMH irodájában. Sportszervezői végzettséget szerzett tanulmányai során. Ő koordinálja az utánpótlás csapatokat U8-tól U16-ig.
  czako@kmh.sport.hu

 • Siklósi András
  Siki 2011/2012-es idényben elvégezte az LTP tanfolyamot, majd 2016-ban sportedzői végzettséget szerzett. Jelenleg csapatvezetőként dolgozik a Kanadai Magyar Hokiklub U21-es korosztálya mellett. A csapat a korosztályos hazai bajnokságon kívül az osztrák ligában is szerepel a 2016/2017-es szezontól kezdve.
  tuskecsarnok@kmh.sport.hu

Navigáció