U14-es csapatunk nyitja a hetet – Heti utánpótlás mérkőzés előzetes

Ungár Rebekáék Jászberénybe látogatnak a mai nap, ahol 18:50-től a Lehel HC együttese ellen lépnek jégre. Hétvégén aztán igazi mérkőzés dömping következik, az U8-as korosztálytól kezdve egészen a női U25-ig minden korosztályunk jégre lép. 

 

U8

Szupermini sárga csapatunk vasárnap Ajkára utazik, ahol a hazai csapat mellett a Veszprémi Jéglovagok és az Ifj. Ocskay Gábor JA lesznek az ellenfelek.

 

Torna sorsolása: https://cp.jegkorongszovetseg.hu/_upload/doclib/200/SZMINI_107_AJKA.pdf

 

U10

Mini csapataink szombaton fognak jégre lépni, a sárga torna az Óbudai Jégcsarnokban, míg a piros a Táti Jégpályán fog megrendezésre kerülni.

 

Sárga sorsolás: https://cp.jegkorongszovetseg.hu/_upload/doclib/199/MINI_149_OHA.pdf

Piros sorsolás: https://cp.jegkorongszovetseg.hu/_upload/doclib/199/MINI_109_TAT.pdf

U12

Vasárnap a Pirates és a Vikings csapatunk is jégre lép, előbbi hazai pályán fogadja a MAC Budapest B együttesét, míg utóbbi az OHA vendége lesz. 

 

U14 

Elsőként Warriors csapatunk lép jégre csütörtökön Jászberényben, majd szombaton Győrbe látogatnak Ungár Rebekáék. A Győrt már sikerült egyszer legyőzni a szezonban, míg a Lehel csapatával egy szoros mérkőzésen 7-6-ra maradt alul együttesünk korábban, így akár mindkét mérkőzésen van esély a győzelemre. 

Francsics Bencéék hazai pályán fogadják szombaton a MAC Budapest csapatát. 

 

U16

U16-os csapatunk a B1-es csoport második helyéről várja a bajnokság következő fordulóját, ahol az ellenfél a jelenleg ötödik helyen álló Szigeti Bikák lesznek. 

 

U18

Ifjúsági csapatunkra igazán parázs mérkőzések várnak, hiszen kétszer is a DEAC Jégkorong Akadémia lesz az ellenfél. A szezon során kétszer találkozott eddig a két együttes, mindkét alkalommal szoros és izgalmas mérkőzést láthattak a kilátogató nézők. A HKB a negyedik, míg a DEAC a tabella hetedik helyét foglalja el.

 

Női U25

Újra jégre lép csapatunk a női U25 A bajnokságban, ahol ez lesz csapatunk első mérkőzése az idei évben. Somogyi Vivienék szombaton a Tüskesátorban fogadják az FTC csapatát. A két csapat eddig egyszer találkozott a szezonban, akkor a mieink örülhettek a mérkőzés végén. 

 

Kövessétek figyelemmel csapatainkat és szurkoljatok nekik ezen a héten is. Közösségi média platformjainkon folyamatosan frissítéseket és eredményeket osztunk meg, így érdemes követni oldalainkat.

 

Hajrá HKB!

Navigáció