Indul az U16-os alapszakasz – heti mérkőzés előzetes

U16-os csapatunk az alapszakaszt kezdi meg a hétvégén, míg U14 és U18-as korosztályaink számára folytatódnak a kvalifikációs küzdelmek. Női U25-ös csapatunk Dunaújvárosban javíthat.

 

U8

A hétvégi torna után ismét jégre lépnek fiatal játékosaink, ezúttal Pesterzsébeten, egy edzőmérkőzés keretein belül. 

 

U10

Mini kék korosztályunkra szombaton a Kisstadionban vár egy újabb megmérettetés, a torna rendezője ezúttal a MAC Budapest A csapata lesz. 

 

U12

U12-es korosztályunkra mozgalmas vasárnap vár, a HKB Pirates hazai pályán a Jégoroszlánok és a Győr csapata ellen bizonyíthat, míg HKB Vikings csapatunk a Vasas Jégcentrumba látogat.

 

U14 

A HKB Knights hat mérkőzés alatt 13 pontot gyűjtött eddig, ezt a mutatót hétvégén a Vasas és a Sportországi Cápák ellen javíthatja tovább Francsics Bence együttese. A HKB Warriors szombaton hazai pályán léphet jégre, az ellenfelek a Szeged és Hatvan Gigászai lesznek. 

 

U16

Serdülő csapatunk számára vasárnap megkezdődik az alapszakasz a Kárpáti Farkasok csapata ellen. A bajnokság ezen szakasza egészen január közepéig fog tartani. 

 

U18

A kvalifikáció zárómérkőzése következik U18-as csapatunk számára. Az első hely, s egyben az A csoportba jutásra már nincsen matematikai esély, azonban egy esetleges győzelemmel az FTC-Telekom csapatát még megelőzheti Dorner Benjamin együttese. 

 

U25 női 

A nyitómérkőzésen elszenvedett vereség után csütörtökön Dunaújvárosban, az Angels ellen javíthat női csapatunk.

Kövessétek figyelemmel csapatainkat és szurkoljatok nekik ezen a héten is. Közösségi média platformjainkon folyamatosan frissítéseket és eredményeket osztunk meg, így érdemes követni oldalainkat. 

 

Hajrá HKB! 

Navigáció