Több korosztályban is véget ért az alapszakasz – heti utánpótlás összefoglaló

U16-os csapatunk győzelemmel zárta a B1–es csoport alapszakasz küzdelmeit vasárnap, csütörtökön pedig HKB Knights együttesünk is befejezte az idei szezon első etapját. 

 

U8

Szupermini csapataink remek hétvégét zártak, hiszen három csoporttal is lehetőségünk nyílt részt venni a Magyar Jégkorong Napja alkalmából megrendezett Városligeti hokiünnepen. Festői környezetben, számos színes programmal és jó hangulatú mérkőzésekkel telt el a délelőtt, ahol minden csapatunk 3-3 mérkőzést játszott.  

 

U10

Mini csapataink szintén részt vettek a Városligeti Műjégpályán megrendezett eseményen, az eggyel fiatalabb korosztályhoz hasonlóan ez a torna is remek hangulatban telt, egy életre szóló élménnyel lettek gazdagabbak fiatal játékosaink. 

This slideshow requires JavaScript.

U12

Vasárnap Pirates és Vikings csapatunk is jégre lépett, utóbbi hazai pályán fogadta a Dunaújvárosi Acélbikákat, míg Pirates együttesünk Szeged mellett vendégeskedett.

Roczanov Zsolt értékelése a DAB elleni találkozóról: “Voltak jó periódusai a mérkőzésnek, de találkozó nagy részét a káosz jellemezte. Sok volt elpattogó korong és a pontatlan passz. Az ellenfél megbüntette nagyobb hibáinkat. De a véghajrában volt a csapatnak annyi lélekjelenléte hogy kiharcolja a győzelmet. Nem ez volt a csapat legjobb mérkőzése, az is érezhető volt hogy hiányzott a csapatkapitányunk betegség miatt. Azt kiemelném hogy az egyik játékosunk Meichl Martin, aki U10-ből játszott fel hozzánk megszerezte az első kettő pontját és ezzel nagyban hozzájárult a sikerhez. A jövő heti utolsó fordulóra remélhetőleg már teljes kerettel tudunk kiállni Debrecenben és reményeink szerint egy fontos győzelemmel fejezzük be a bajnokság első körét.

Nochta Kristóf az Algyőn játszott mérkőzéseket értékelte: “A mai napon egy két mérkőzéses tornán vettünk részt Algyőn, ahol a Szeged csapata mellett a Hatvani Szent István Sportiskola volt az ellenfelünk. A hazaiak ellen egy rendkívül küzdős és fordulatos mérkőzést játszottunk. Nagyon tetszett a csapat hozzáállása az egész mérkőzés során. A második meccsen aztán a hatvaniak ellen ugyan már egy-egy dekoncentrációs zavar közbe csúszott, viszont a gyerekek nagyon törekedtek arra, hogy ez ne maradjon tartós. Összességében pozitív napon vagyunk túl. Sikerült rengeteg gólt lőni, ami mindig jól hangzik. Aminek viszont talán a leginkább örülhetünk, hogy a pályán mutatott hozzáállás és küzdés szinte végig a megbeszéltek szerint működött a 4×20 perc során. Most megint egy kisebb pihenő következik ami a mérkőzéseket illeti, viszont addig is készülünk majd a februári időszakunkra.

 

U14 

Csütörtökön Knights csapatunk is lejátszotta az utolsó alapszakasz mérkőzését a Vasas csapata ellen. A vendégek fölénye eleinte csak lövésekben, de a második harmadban már gólokban is megmutatkozott, végül 0-5-ös Vasas sikerrel zárult a találkozó. Az U14-es válogatott összetartására is behívott Schulteisz Vince a kapujára érkező 67 lövésből 62-öt hárított. 

A tabella állása alapján eldőlt, hogy csapatunk az M2-es csoportból kezdi meg a középszakaszt. 

 

U16

U16-os csapatunk ellenfele a tabella végén álló OHA volt vasárnap. Döcögősen indult a mérkőzés, többször is a vendég csapatnak sikerült megszereznie a vezetést. A harmadik harmadra aztán újult erővél érkezett meg csapatunk és magabiztos játékkal, három gólt szerezve végül 6:3-ra megnyerte a mérkőzést. 

Ezzel a győzelemmel bebiztosította csapatunk a B1-es csoport második helyét, így az M3-as csoportból kezdhetik meg Gömöri Norbert játékosai a középszakaszt. 

 

U18

Ifjúsági csapatunk is jó hétvégét zárt, győzelmének köszönhetően pedig fellépett a tabella harmadik helyére. Szombati ellenfelünk az FTC-Telekom volt. Hiába vezetett a mérkőzés felénél még két góllal a vendég csapat, Buczkó Zalán és Kadarkúti Bálint góljaival sikerült kiegyenlíteni a mérkőzést, majd a hosszabbításban egy kettős emberelőnyt kihasználva csapatunk szerezte meg a győzelemért járó plusz pontot. 

Hajrá HKB!

Navigáció