Sok mérkőzéssel nyitjuk az új évet – Heti utánpótlás mérkőzés előzetes

 

A karácsonyi szünet után újraindult az élet a jégpályákon is,  múlt héten még csak U14-es csapatunk játszott mérkőzést, azonban a héten már a többi korosztály is pályára lép a magyar bajnoki versenyrendszer keretein belül.

 

U8

Legfiatalabb korosztályunk kék csapata vasárnap a Megyeri útra látogat, ahol az UTE vendégeként a házigazda mellett a Vasas SC A és a Kárpáti Farkasok lesznek az ellenfelek.

 

U10

Mini kék csapatunkra egy hazai rendezésű torna vár, az Ifj. Ocskay Gábor JA, a DVTK Jegesmedvék és az UNI GYŐR ETO HC együtteseit látjuk vendégül.

 

U12

U12-es csapataink közül a Pirates lesz érdekelt a hétvégén, Roczanov Zsolték a MAC együttesét fogadják vasárnap a Tüskesátorban. 

 

U14 

Knights és Warriors csapatunk is idegenben versenyez a héten. Elsőként Francsics Bence együttese csap össze csütörtökön a DVTK Jegesmedvékkel, utána pedig szombaton a Szigeti Bikák lesz Warriors csapatunk ellenfele. 

 

U16

U16-os játékosainkra két mérkőzés is vár a hétvégén, elsőként a Szombathelyi Pingvinek látogatnak el a Tüskesátorba, majd másnap Debrecenben lépnek jégre Gömöri Norbert tanítványai. 

 

U18

Ifjúsági csapatunk szintén megmérkőzik a DEAC Jégkorong Akadémiával. Csapatunk jelenleg a B1 csoport negyedik helyén áll, ellenfelünk pedig a tabella legalsó helyét foglalja el, így mindenképp cél a három pont begyűjtése. 

Kövessétek figyelemmel csapatainkat és szurkoljatok nekik ezen a héten is. Közösségi média platformjainkon folyamatosan frissítéseket és eredményeket osztunk meg, így érdemes követni oldalainkat.

Hajrá HKB! 

Navigáció