Győzelemmel zárta az évet U18-as csapatunk – heti mérkőzés összefoglaló

 

Javában zajlanak az ünnepek, azonban a múlt hét folyamán több csapatunk is jégre lépett a karácsonyi pihenő előtt. U12-es játékosaink Csehországba utaztak, U18 és női U25 csapataink hazai jégen léptek jégre, pénteken pedig az U14-esek a Vasas Jégcentrumban zárták a hetet.

 

U12

A torna csütörtökön vette kezdetét Most városában, aznapi ellenfeleink a Mostecti LVI fehér és kék együttesei voltak. Az utóbbi csapat felett sikerült 6-2-es győzelmet aratni, azonban délután a végül az egész tornát magabiztosan nyerő fehér ellenfelünk  bizonyult jobbnak. Másnap az SK Kadan és az SCC Adler Berlin várt játékosainkra, itt a Berlin csapata ellen egy döntetlen eredményt sikerült elérni. A csoportkörben elért helyezések alapján vasárnap az elődöntőbe jutásért játszhatott csapatunk a Mostecti kék együttese ellen, ahol egy szoros mérkőzésen végül 4-5 arányban szenvedtünk vereséget, ezáltal az ötödik helyen zárva a tornát.

Az első nap érdekességeként Skills verseny is várt 5 játékosunkra, akik az alábbi kategóriákban indultak:

Gyorsasági verseny: Bagdi Zétény

Lövéspontosság: Hajnal Csongor

Szlalom koronggal: Somogyi Szabolcs

Büntetőlövés: Zaccommer Ábel

Büntető védés: Meichl Nóra

A szlalom versenyben csapatunk játékosa, Somogyi Szabolcs bizonyult a legügyesebbnek.

 

U14

Ebben a korosztályban két mérkőzést rendeztek a héten, elsőként Francsics Bence csapata látogatott el Ajkára csütörtökön, majd pénteken Warriors együttesünk lépett jégre a Vasas Jégcentrumban.

Eredmények:

Ajkai Óriások – HKB Knights 5:0

Vasas SC B – HKB Warriors 5:3

 

U18

Pénteken a szerb Beograd várt Dorner Benjamin játékosaira. Csapatunk magabiztos játékkal, végig uralva a mérkőzést végül 5:1-es sikert aratott. A győzelemmel továbbra is tartja csapatunk a tabella negyedik helyét.

 

Női U25

Visszavágtak Somogyi Vivien játékosai a két héttel ezelőtt elszenvedett vereségért, s többek közt Józsa Orsolya két góljának köszönhetően sikeresen otthon tartotta a három pontot csapatunk a MAC Marilyn ellen.

 

Hajrá HKB!

Navigáció