Csehországba utazik U12-es csapatunk – heti mérkőzés előzetes

Szerdán négynapos túrára indul U12-es csapatunk Most városába, hogy részt vegyenek a Christmas Lions Cupon. A tornán csapatunkon kívül három cseh és egy német együttes fog versenyezni a kupáért. A többi korosztályban sem álltak még meg a küzdelmek, jégre lép U14, U16, U18 és U25 női csapatunk is.

 

U12

A torna csütörtökön veszi kezdetét, aznapi ellenfeleink a Mostecti LVI és a hazai csapat, a Most Starts együttesei lesznek. Másnap az SK Kadan és az SCC Adler Berlin vár játékosainkra. A csoportkörben elért helyezések alapján vasárnap a helyosztók következnek. Az első nap érdekességeként Skills verseny is vár majd 5 játékosunkra, akik az alábbi kategóriákban indulnak majd:

Gyorsasági verseny: Bagdi Zétény

Lövéspontosság: Hajnal Csongor

Szlalom koronggal: Somogyi Szabolcs

Büntetőlövés: Zaccommer Ábel

Büntető védés: Meichl Nóra

 

U14

Mozgalmas hét vár U14-es korosztályunkra, hiszen három mérkőzést is játszani fognak Knights és Warriros csapataink. Kedden az UTE A1 csapata látogat a Tüskesátorba, csütörtökön pedig Knights együttesünk látogat el Ajkára. Warriors csapatunk pénteken a Vasas B ellen lép jégre a Jégpalotában.

 

U16

Szintén jégre lép a héten Gömöri Norbert együttese. Igazi rangadóra számíthatnak pénteken a Kaposvári Jégcsarnokba kilátogató nézők, hiszen a tabella első két helyezettje csap össze egymással.

 

U18

Ifjúsági csapatunkra csütörtökön a szerb HK Select Team Beograd vár, akik jelenleg a tabella ötödik helyét foglalják el, míg Dorner Benjaminék a csoport 4. helyéről várják a mérkőzést.

 

Női U25

Szintén rangadónak ígérkezik a csütörtöki női U25-ös mérkőzés, ahol lányaink a MAC Marilyn otthonába látogatnak.

Kövessétek figyelemmel csapatainkat és szurkoljatok nekik ezen a héten is. Közösségi média platformjainkon folyamatosan frissítéseket és eredményeket osztunk meg, így érdemes követni oldalainkat.

Hajrá HKB!

 

Navigáció