Remek hangulatú hétvégén vannak túl U8-as és U10-es csapataink – heti összefoglaló

U8 

Szupermini korosztályunk a Vasas Jégcentrumban vett részt az MJSZ által szervezett Mcdonald’s Gyermek Jégkorong Fesztiválon. A mérkőzések mellett számtalan program várta a gyerekeket, még Csúszkával is lehetett találkozni és képeket csinálni. Ales Gyula, a korosztály vezetőedzője eképp értékelte a hétvégét:

„U8 kék és piros csapatunk is részt vett az évadindító rendezvényen, a Vasas Jégcentrumban. Az évről-évre megrendezésre kerülő esemény mindig nagy élmény a gyerekeknek, mert amellett, hogy önfeledten jégkorongozhatnak, találkozhatnak Csúszkával, még oklevelet, érmet és kulacsot is kaptak az idén.”

 

U10

Mini korosztályunk szombaton volt érdekelt, klubunk összesen négy csapattal vett részt az évindító eseményen. Itt is remek hangulatban telt a nap, az edzői értékeléseket pedig alább olvashatjátok:

Keszthelyi Zoltán: Nagyon jól sikerült a Nyitó Fesztivál minden csapatunknak. A gyerekek remekül érezték magukat. Motiváltak voltak magas tempóban játszottak. Kapusaink kiváló teljesítményt nyújtottak. Nagy öröm volt látni mire képesek.

Egyedi Noémi: A szezon első tornahétvégjét már nem csak a gyerekek, de már mi edzők is nagyon vártuk. Az edzőtáborban és az alapozó időszakban befektetett kemény munka látványosan meghozta gyümölcsét, ugyanis mindenki nagyon jól teljesített. Összesen 3 mérkőzést játszottunk. Az első mérkőzést az Ajka csapata ellen léptünk jégre, ahol rengeteg gólt szereztünk, azonban a védekezés néhol hiányos volt, így az ellenfél csapata is tudott 2 gólt szerezni. A második mérkőzés egy igazi ki-ki csata volt a Szombathelyi Pingvinekkel. A találkozó eleje nehezen indult majd kijött a kemény munka eredménye és megjöttek a gólok. A torna utolsó összecsapása az Egerszegi Titánok ellen volt, amely szintén jó hangulatban telt. Összeségében a támadásokkal meg voltam elégedve, azonban a védekezésre és a lövésekre nagyobb hangsúlyt kell fektetni a jövőben. Minden játékosra nagyon büszke vagyok, mert remek eredményt értek el. Jövő hét végén Ajkára látogat el a sárga csapat, ahol ismét bizonyíthatunk.

Turbucz Martin: A gyerekek nagyon élvezték a tornát, mind a három mérkőzésen jól szerepeltek és jó volt látni, hogy a szuperminis sorunk mennyire jól játszott és bárki ellen megállták a helyüket. Többeknek ez volt az első tornája és nagyon élvezték a hangulatát.

 

U12

U12-es csapatunk vasárnap Miskolcra látogatott, ahol a DVTK Jegesmedvék csapatával mérkőzött meg Roczanov Zsolt együttese. A korosztály következő mérkőzése vasárnap lesz a Tüskesátorban a Kárpáti Farkasok ellen.

 

U14

Francsics Bence együttese számára szombaton kezdődött meg az idei szezon a kvalifikációs küzdelmekkel. Knights csapatunk ellenfelei a MAC Budapest és a DHK csapatai voltak. Eredmények:

MAC Budapest – HKB Knights 5:0
HKB Knights – Debreceni Hoki Klub 2:1

 

U16

Serdülő csapatunk szintén kvalifikációs küzdelmekben volt érdekelt vasárnap. A két mérkőzés során összesen három pontot sikerült szerezni, eredmények:

BJA U15 – HKB 7:0
HKB – Kárpáti Farkasok 4:2
U18
U18-as csapatunk csütörtökön a Dunaújvárosi Acelbikák, vasárnap pedig a Székelyföldi Jégkorong Akadémia csapatával mérkőzött meg.
HKB – Dunaújvárosi Acélbikák 2:6
HKB – Székelyföldi Jégkorong Akadémia 1:3

Navigáció