EWHL Szuperkupa Final Four következik Zugban

Izgalmas hétvégére számíthatnak a női jégkorong követői, hiszen most szombaton és vasárnap kerül megrendezésre az idei EWHL Szuperkupa évad négyes döntője, mely eseménynek Zug városa fog otthont adni. Csapatunk csoportelsőként és egyben címvédőként jutott be a Final Fourba, első ellenfele pedig a német bajnok ECDC Memmingem együttese lesz. A másik elődöntő párosításban az EV Zug és a MAC Budapest együttesei fognak találkozni.

Szombaton 15:00-tól az elődöntők kerülnek megrendezésre, a helyosztó mérkőzéseket pedig vasárnap tartják.

Csapatunk játékosát, Dabasi Rékát kérdeztük a hétvégi várakozásokról:
„Az idei négyes döntő talán az eddigi legmagasabb színvonalat képviselheti az elmúlt években, hiszen a MAC Budapest mellett a német bajnok ECDC Memmingem, illetve egy újonnan alakult, azonban nagyon jó játékerőt képviselő svájci csapat fog küzdeni a trófeáért. A tavalyi szezon német bajnokcsapatával kerültünk össze az elődöntőben, nehéz mérkőzése számítunk, hiszen egy összeszokott, jó képességű játékosokkal rendelkező együttesről van szó. Elsősorban azonban magunkra koncentrálunk, a csapat minden tagja nagyon motivált, szeretnénk újra bizonyítani és letenni a névjegyünket a nemzetközi hoki térképén!”

Online is szurkolhatunk majd a lányoknak, az eseményt az alábbi linken lehet majd követni előben: https://www.red.sport/de-int/page/home


Hajrá lányok, hajrá HKB!

Navigáció