Óbudán folytathatja a nyerő szériát U16-os csapatunk – Heti utánpótlás mérkőzés előzetes

 

Újabb mérkőzésekben gazdag hét vár fiatal játékosainkra.

 

U8

Szupermini korosztályunkban két csapatunk is jégre lép vasárnap. A piros csapat hazai pályán fogadja a Jégoroszlánok, Kárpáti Farkasok és Budakalászi Vidrák együtteseit, míg sárga alakulatunk Ferencvárosba látogat, ahol a hazai csapat mellett a Sportországi Cápák és az Ajkai Óriások lesznek az ellenfelek. 

 

U10

Izgalmas hét vár Keszthelyi Zoltán tanítványaira, hiszen pénteken Győrbe indul a csapat, ahol egy három napos torna keretein belül komoly mérkőzések várnak a csapatra. Idén a legmagasabb, AAA szintű tornával indul a 16. Santa Claus Cup, ami 2023-ban fennállása során először új helyszínen, Győrben lesz. Az új helyszín rekordszámú csapatot is hoz magával: 5 ország 25 csapata versenyez majd 2023. december 1-3.között. A csapatokat öt csoportba sorolták be, minden csoport első két csapata kerül a legjobb tíz közé. Egyesületünk az A csoportba kapott besorolást:

A group

1.HC Ocelári Trinec (CZE)

2.HC Košice (SVK)

3.Hoba Bratislava (SVK)

4.IOGJA Székesfehérvár (HUN)

5.KMH Budapest (HUN

 

U12

Vikings csapatunk vasárnap Bécsbe látogat, ahol a Vienna Capitals lesz Roczanov Zsolték ellenfele. 

 

U14 

Knights csapatunkra mozgalmas hét vár, csütörtökön és szombaton is jégre lép Francsics Bence csapata. Az első ellenfél hazai pályán az IOGJA együttese lesz, szombaton pedig az UTE A1 csapata vár a mieinkre. 

Warriors csapatunk a Győrt fogadja hazai pályán szombaton. 

 

U16

Vasárnap Óbudán folytathatja a nyerő szériát U16-os csapatunk. Egy esetleges győzelemmel akár a tabella élére is léphet Gömöri Norbert együttese. 

 

Kövessétek figyelemmel csapatainkat és szurkoljatok nekik ezen a héten is. Közösségi média platformjainkon folyamatosan frissítéseket és eredményeket osztunk meg, így érdemes követni oldalainkat.

 

Hajrá HKB!

Navigáció