Szombaton Magyar Jégkorong Napja a Városligetben – heti mérkőzés előzetes

Idén január 20-án kerül megrendezésre a Magyar Jégkorong Napja a Városligetben, ahol egyesületünk U8 és U10 korosztályokban is 3-3 csapattal indul. 

 

U8

A Magyar Jégkorong Napjának hagyományaként délelőtt az utánpótlásé lesz a főszerep a Városligeti Műjégpályán. A program 9 órakor kezdődik, ahol elsőként az U8-as korosztály veszi birtokba a jeget. A tornán kék, sárga és piros csapatunk is elindul. A torna menetrendje itt érhető el: https://cp.jegkorongszovetseg.hu/_upload/doclib/200/MJN_2024_01_20-SZMINI.pdf 

 

U10

Szupermini korosztályunkhoz hasonlóan U10-es csapataink is három kategóriában indulnak szombaton a McDonald’s jégkorong utánpótlás bajnokság városligeti fordulójában. Érdekesség, hogy a két korcsoportban összesen 112 csapat jelentkezett az ország minden tájáról, a mérkőzések mellett pedig egyéb színes programok is várják majd a gyerekeket, így a jó hangulat biztosan garantált. Az U10-es korosztály menetrendje itt érhető el: https://cp.jegkorongszovetseg.hu/_upload/doclib/199/MJN_2024_01_20_MINI.pdf

 

U12

HKB Vikings csapatunk a legutóbbi magabiztos győzelme után vasárnap a DAB csapatát fogadja a Tüskesátorban. Pirates alakulatunkra is mozgalmas hétvége vár, ők Algyőre utaznak, ahol a Szeged és a Szent István Sportiskola lesz az ellenfél. 

 

U14

Az alapszakasz utolsó mérkőzése következik Knights csapatunk számára csütörtökön a Vasas A1 ellen. 

 

U16

Az U16-os bajnokság alapszakasza is a vége felé közeledik, két mérkőzés vár a héten Gömöri Norbert csapatára. Elsőként pénteken Kaposvárra utaznak a fiúk, majd vasárnap az OHA érkezik a Tüskesátorba. Csapatunk jelenleg a második helyet foglalja el a tabellán, azonban ennek megtartásában fontos szerepe lesz az eheti mérkőzéseknek.

U18

Dorner Benjamin együttese szombaton az FTC-Telekomot látja vendégül a Tüskesátorban. A tabellán jelenleg egy ponttal vannak előttünk a zöld-fehérek, így egy esetleges győzelemmel akár a negyedik helyre is felléphet csapatunk. 

 

Hajrá HKB!

Navigáció