Pénteken kezdetét veszi az U16-os középszakasz – Heti utánpótlás mérkőzés előzetes

Gömöri Norbert játékosai számára is kezdetét veszi pénteken a bajnokság középszakasza, első ellenfelük az IOGJA lesz. Heti utánpótlás mérkőzéseink előzetese következik. 

 

U8

Szupermini sárga csapatunk vasárnap a Tüskesátorban lép jégre, ellenfeleink a Goodwill Pharma Szeged, MAC Budapest és a Szekszárdi Jégmadarak lesznek. 

 

U10

U10 kék csapatunk a múltkori eredményes ajkai és EMHL szereplés után most Debrecenbe utazik. A szombati torna menetrendje itt érhető el.

Piros, főként a Bárdos sportosztályból álló tanulóink alkotta csapatunk péntek délelőtt hazai jégen lép jégre.

 

U14 

Elsőként Warriors csapatunk lép jégre csütörtökön a KSI otthonában, majd szombaton a Vasas Jégcentrumba látogatnak Ungár Rebekáék. A középszakasz M5-ös csoportjában ezek lesznek az első mérkőzéseink, összesen pedig 7 mérkőzés vár majd együttesünkra a bajnokság ezen szakaszában. 

Knights csapatunk is játszik mérkőzést a héten, hokisaink a Vienna Capitals utánpótlás gárdáját fogadják vasárnap hazai pályán. 

 

U16

A középszakasz első állomásaként Székesfehérvárra utazik csapatunk. A bajnokság kvalifikációs szakaszában már találkozott egymással a két együttes, akkor végül büntető lövésekkel maradt alul csapatunk. 

 

U18

U18-as csapatunk két mérkőzést fog játszani a héten, kezdésnek csütörtökön hazai pályán fogadjuk a DAB együttesét, majd szombaton a Győrt látjuk vendégül. Csütörtöki ellenfelünk jelenleg magabiztosan vezeti a B1-es csoport tabelláját, a Győr pedig két ponttal lemaradva mögöttünk az ötödik helyen áll. 

 

Kövessétek figyelemmel csapatainkat és szurkoljatok nekik ezen a héten is. Közösségi média platformjainkon folyamatosan frissítéseket és eredményeket osztunk meg, így érdemes követni oldalainkat.

Hajrá HKB!

Navigáció