Negyedik helyen zárta csapatunk a karcfalvi KML tornát – heti utánpótlás összefoglaló

 

U12

Az idei szezon első Kárpát-medencei Magyar Liga tornája november 3-5. között került megrendezésre Karcfalván. 

Nyolc csapat nevezett összesen a tornára, őket az alábbi két csoportba osztották a szervezők:

A csoport

Kárpáti Farkasok

Vasas SC

SZJA Sárga

SZJA Kék

 

B csoport

HKB Vikings

Corona Brasov

SZJA Szürke

UTE

Pénteken és szombaton a csoportmérkőzések zajlottak, ahol végül két győzelem és egy vereség után csoport elsőként jutott tovább Roczanov Zsolt együttese az elődöntőbe. Vasárnap a bronzmérkőzés várt a mieinkre, de másodjára már nem sikerült legyőzni a Brassó együttesét, így negyedikként zárta csapatunk a nyolc csapatos nemzetközi tornát.

Pirates csapatunk az FTC Sátras jégpályára látogatott vasárnap, ahol a az Egerszegi Titánok és az FTC csapatai voltak az ellenfelek. 


U14

Warriors csapatunk hazai pályán fogadta a Vasas B együttesét, ahol végül 6-3-as vendég siker született. Ungár Rebeka edző így értékelte az összecsapást: „A csapat teljesítménye vegyes volt a mérkőzés során. A harmadok jó kezdetét hullámvölgyek követték, amiket sajnos az ellenfél többször is gólra tudott váltani. Voltak nagyon jó egyéni teljesítmények, amik motiválták a csapatot, de meg kell tanulni, hogy minden játékosnak hoznia kell a 100%-ot ahhoz, hogy sikeresek legyünk.”

U18

Ifjúsági csapatunk magabiztos sikernek örülhetett szombaton. Dorner Benjamin csapata a HK Select Team Beogradot fogadta, a mérkőzés pedig 8-0-ás HKB sikerrel zárult. Kocsis Gergő 5, Kadarkúti Bálint és Hartyáni Barnabás 3-3 ponttal zárta a találkozót.

Női U25

Női csapatunk szintén egy szerb csapat ellen lépett jégre kétszer is a hétvégén. Somogyi Vivienék a HK Spartakot fogadták kettő edzőmérkőzés keretein belül. Ugyan pontot nem sikerült szerezni, mindkét mérkőzés nagyon tanulságos volt fiatal játékosaink számára.

Hajrá HKB!

Navigáció