Győzelem Pozsonyban

 

Továbbra is tartja 100%-os mérlegét női csapatunk az idei EWHL bajnoki kiírásban. Szilágyi Levente együttese a hétvégén Pozsonyba látogatott, ahol egy szoros, oda-vissza mérkőzésen végül 5-3-as sikernek örülhettek a lányok.

Nem kezdtük rosszul a mérkőzést, azonban a 8. percben a hazai csapatnak sikerült megszereznie a vezetést. Jól működött azonban az előnyös játékunk, előbb Dabasi Réka, majd a harmad utolsó percében Szamosfalvi Petra lévén 2-1-es vezetéssel mehettünk a szünetre. A mérkőzés felénél egy hullámvölgyet kihasználva megfordította a Pozsony a mérkőzést, de nem sokkal később, Dabasi Réka büntetőből szerzett találatával újra döntetlen állt az eredményjelzőn. Az utolsó harmadban Báhiczki-Tóth Boglárka és Madeline Leidt találataival sikerült bebiztosítani a győzelmet. Jól működtek a speciális egységek a mérkőzés alatt, hiszen négy emberhátrány kivédekezése mellett háromból kettő emberelőnyt is sikerült kihasználnia csapatunknak.

Csapatunk hátvédje, Molnár Mónika értékelte a mérkőzést:
„Jó tempójú, fizikai testjátékban gazdag mérkőzés volt. Oda-vissza menta játék, egyszer az SKP tartotta rajtunk a nyomást, majd utána mi uraltuk a pályát. A végén egy remek csapatteljesítménynek köszönhetően sikerült megfordítani a mérkőzést.”

Most két hét szünet következik, legközelebb a MAC Budapest ellen lépünk jégre november 18-án.

Hajrá HKB!

Navigáció