Heti mérkőzés előzetes

 

Ezen a héten is újabb izgalmas mérkőzések várnak ránk! Több korosztályunk is kitartóan készül a kvalifikációs mérkőzésekre, de a női U25 és szupermini csapataink is jégre lépnek majd a héten. Az alábbi eseményeken szurkolhatunk majd csapatainknak:

U18-asok útban Debrecenbe

Csütörtökön U18-as csapatunk indul útnak Debrecenbe, hogy folytassa a már megkezdett kvalifikációs küzdelmeket. A két csapat még nem találkozott egymással az idei kiírásban. a DEAC jelenleg a tabella 7. helyét foglalja el, míg együttesünk a hatodik helyen áll, így kiélezett mérkőzésre lehet számítani. Szombaton a jelenlegi tabella harmadik helyén álló FTC csapata lesz az ellenfél. 

U14 és U16 kvalifikációk Hétvégéje

A hétvégén a figyelem középpontjában az U14 és U16 korosztályaink lesznek. Az ő küzdelmük is kvalifikációs mérkőzések sorozatával folytatódik. HKB Warriors csapatunk Győrbe utazik, míg Knights együttesünk hazai pályán fogadja az FTC és az Egerszegi Titánok csapatát. U16-os csapatunk az FTC otthonában lép jégre, ellenfele a hazai csapat mellett az Ifjabb Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia lesz. 

U25 női csapatunk is akcióban 

AZ idén egy nagyobb fiatalitáson átesett U25 női csapatunk Székesfehérváron lép pályára. A szezon nyitányán a Rampage Women’s Hockey lesz az ellenfél. 

Szupermini torna Dunaújvárosban

Vasárnapra sem maradunk izgalmak nélkül, hiszen szupermini korosztályunk Dunaújvárosba utazik, ahol a Kárpáti Farkasok, Dunaújvárosi Acélbikák és az Ifj.Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia csapataival fognak találkozni. 

Kövessétek figyelemmel csapatainkat és szurkoljatok nekik ezen a héten is. Közösségi média platformjainkon folyamatosan frissítéseket és eredményeket osztunk meg, így érdemes követni oldalainkat. 

 

Hajrá HKB!

Navigáció