Az U14-es korosztály is bemutatkozott a Kárpát-medencei Magyar Ligában – heti utánpótlás összefoglaló

U8

Szupermini sárga csapatunk hazai jégen lépett pályára vasárnap, az ellenfelek az FTC Telekom, Sportországi Cápák és a Veszprémi Jéglovagok voltak. 


Ales Gyula vezetőedző így értékelte a szereplést a hazai rendezésű sárga tornán: “Legkisebbjeink ezúttal is kitettek magukért és végig uralva a mérkőzéseket, négy győzelmet zsebelhettünk be, mindezt úgy, hogy méltó ellenfelek ellen küzdöttünk. A gyerekek végig odafigyelve játszottak, betartva, amit kértem tőlük és bizony egyre több a passz, a helyezkedés is. Nagyon büszke vagyok rájuk és öröm látni, hogyan válnak szép lassan kis hokisokká!”

 

U10

Mini piros korosztályunk szombaton a Kisstadionba látogatott, ahol a MAC Budapest C, UTE P2 és a DSC-SI csapataival mérhették össze erejüket fiatal játékosaink. 

Sárga csapatunk a White Sharks SC otthonában lépett jégre, a házigazda mellett az RTK Vasló és a Soproni Jégtörők vettek részt tornán.

 

U12

Roczanov Zsolt csapata Győrbe látogatott, ahol egy rendkívül fordulatos mérkőzésen végül 7-5-ös sikernek örülhetett együttesünk.

 

U14

Két U12-es tornát követően az elmúlt hétvégén az U14-es korosztály is bemutatkozott a Kárpát-medencei Magyar Ligában. Knights csapatunk Karcfalvára látogatott, ahol egy rendkívül erős, nyolc csapatos nemzetközi mezőnyben végül a negyedik helyet szerezte meg csapatunk.

Kárpát-medencei Magyar Liga U14, november

  1.       Ajkai Óriások
  2.       MAC Budapest
  3.       SZJA Kék
  4.       HKB Knights
  5.       SZJA Sárga
  6.       Sportországi Cápák
  7.       Corona Brașov
  8.       CSM Dunărea Galați

A vasárnapi mérkőzések végén a torna során a kiemelkedő egyéni teljesítményt nyújtó játékosokat is díjazták. Minden csapat megválasztotta MVP-jét, emellett a torna legjobb kapusa, hátvédje és csatára részesült elismerésben.

Csapatunk MVP díjazottja Hajnal Csillag lett, a torna legjobb kapusának pedig Schulteisz Vincét választották! 

 

Eredmények:

Sportországi Cápák – HKB Knights 0-2

HKB Knights – Corona Brașov 1-1

HKB Knights – SZJA Kék 4-1

 

Elődöntő

Ajkai Óriások – HKB Knights 4-0

 

Bronzmérkőzés

SZJA Kék – HKB Knights 7-1

 

Warriors csapatunk szombaton hazai jégen fogadta a Lehel HC-t. Egy rendkívül fordulatos és kiélezett mérkőzést láthattak a kilátogató nézők, csapatunknak három gólos hátrányból sikerült felállnia a harmadik harmadban, a győzelmet végül hosszabbításban a Lehel HC együttese szerezte meg. 

HKB Warriors – Lehel HC 6-7

 

U16

Mindkét hétvégi mérkőzését sikerrel zárta serdülő csapatunk. Elsőként a Szombathelyi Pingvinek otthonában született 6-3-as HKB siker, ahol Galambos Zsombor és Balázsi Benedek is 2-2 gólt szerzett. Gömöri Norbert csapata vasárnap a DEAC-ot fogadta hazai pályán, ahol többek között Devic Luca két góljának köszönhetően sikerült 4-1-es győzelmet aratni. A hétvégén megszerzett hat ponttal csapatunk a tabella második helyére lépett fel. 

Edzői értékelő: „Két nehéz ellenfelünk is volt a hétvégén, de sikerült érvényesíteni az akaratunkat. Szombaton és vasárnap is elszánt, győzni akaró játékosokat láttam a pályán. Jól működtek egységeink,mindenkit az a cél vezérelt,hogy a csapat győztesen hagyja el a jeget. Jó volt látni így a csapatot, ezt a lelkesedést és hozzáállást szeretnénk továbbvinni.”

U18

Nem csak az U12-es korosztályunk járt sikerrel Győrben, ifjúsági csapatunknak is sikerült a három pont begyűjtése szombaton. A 7-2-es sikerből Kadarkúti Bálint három góllal, Hartyáni Barnabás pedig 2 góllal és 2 gólpasszal vette ki a részét. 

 

Női U25

Somogyi Vivien csapata Gyergyószentmiklósra utazott, ahol szombaton és vasárnap az ACS Fox Hockey ellen léptek jégre a lányok. 

 

Eredmények:

ACS Fox Hockey – HKB 2-1

ACS Fox Hockey – HKB 1-3

 

Hajrá HKB!

Navigáció