Következik az U14-es bajnokság középszakasza – heti mérkőzés előzetes

A múlt hét folyamán több korosztályban is lezárult a bajnokság alapszakasza, U14-es csapatunk számára pedig már a héten el is kezdődik a középszakasz. U16-os együttesünkre pihenő vár a héten, a többi korosztályban azonban mozgalmas napok elé nézhetünk.

 

U8

Piros csapatunk vasárnap Tatabányán vesz részt tornán, az esemény menetrendje az alábbi linken érhető el: https://cp.jegkorongszovetseg.hu/_upload/doclib/200/SZMINI_130_TATABANYA.pdf

 

U10

Mozgalmas hétvége vár játékosainkra, hiszen szupermini korosztályunkhoz hasonlóan a piros csapat mellett szombaton pályára lép kék együttesünk is. A pirosak hazai pályán fognak játszani, míg kék csapatunk Ajkára utazik. 

Piros torna menetrend

Kék torna menetrend

Vasárnap sincs pihenő, hiszen az EMHL nemzetközi bajnoki sorozat következő hétvégi állomása következik, amelyet ezúttal az Érdi Jégcsarnokban rendeznek. A legutóbbi esemény  során mind a hat mérkőzésen sikerült győztesen elhagyni a jeget, ehhez hasonló sikeres eredményt kívánunk most is fiatal hokisainknak! 

 

U12

HKB Vikings csapatunk utolsó alapszakasz mérkőzése következik, vasárnap Debrecenben léphetnek majd jégre Roczanov Zsolt játékosai. 

 

U14

Az U14-es korosztály számára múlt héten lezárult az alapszakasz, a héten pedig már kezdetét is veszi a bajnokság következő fázisa. A középszakasz során az M2-es csoportba kapott besorolást Knights csapatunk, ahol a következő hetekben a következő csapatok lesznek az ellenfeleink: UNI Győr ETO HC A, spusu Vienna Capitals, Kárpáti Farkasok A, Sportországi Cápák A, OHA A. Összesen öt mérkőzés vár csapatunkra, elsőként szombaton a Sportországi Cápák ellen lépnek jégre játékosaink a Mátyásföldi Jégcsarnokban. 

 

U18

Ifjúsági csapatunk jelenleg a tabella harmadik helyén áll, csupán két pontnyira lemaradva a második Kárpáti Farkasoktól. A bajnokság kiegyenlítettségét jól szemlélteti, hogy a harmadik, negyedik és ötödik csapatot csupán a gólkülönbség választja el egymástól. Vasárnapi ellenfelünk a sereghajtó HK Select Team Beograd együttese lesz. A szezon során eddig kétszer találkozott a két csapat egymással, mindkét alkalommal magabiztos (8-0, 5-1) HKB siker született. Mindezektől függetlenül nem szabad leírni a szerb csapatot sem, hiszen okoztak már kellemetlenséget több klubnak is a szezon során.

 

Női U25

Női U25-ös játékosaink számára az Angels ellen folytatódik a bajnokság. Ez lesz az alapszakasz utolsó mérkőzése, csapatunk eddigi ö mérkőzésen szerzett 16 pontjával a tabella második helyét foglalja el. Azonban nagyon szoros a verseny, a helyezések szempontjából fontos pontokat szerezhetünk szombaton. 

 

Hajrá HKB! 

Navigáció