Ünnepi heti meccs összefoglaló

Hiába a karácsony közeledte, a múlt hét elején csapataink még javában mérkőzéseikre készültek. Az alábbiakban összeszedtük Nektek ezeknek az eredményeit.

December 21. hétfő

Női U25 A csapatunk hazai pályán játszott az FTC csapata ellen. Nagyon szép mérkőzést játszottak a lányok, aminek a végeredménye 7-1 lett.

December 22. kedd

Női U25 B csapatunk is a Fradi csapatával játszott másnap, hasonlóan hazai pályán. Szintén a lányaink kerekedtek felül a 3-0-ás végeredménnyel.

U12-es idegenbeli mérkőzést játszott a KMH Vikings csapata Szegeden. Nagyon ügyesen játszottak lányok, fiúk, gratulálunk nektek!

U18-as csapatunk az év utolsó mérkőzésén az FTC-hez látogatott. Nagyon szoros mérkőzést játszottak a fiúk, végül 2-1-re nyert a hazai csapat.

Az U21 is útnak indult, és meg sem álltak egészen Debrecenig. Szintén egy nagyon izgalmas mérkőzést láthatott, aki követte az élő közvetítést, lehetett izgulni a srácokért. A végeredmény 5-4 lett a hazai csapatnak.

Gratulálunk mindenkinek, reméljük ezeket a meccseket is betettétek a fa alá, hiszen nagyon szép eredmények. A héten folytatódnak a bajnokságok!

Hajrá KMH!

Navigáció