KMH válogatottak – 2020 december

A válogatott összetartások és tehetséggondozó programok sora már a múl hét végén kezdetét vették, és a több korosztályban a mai napig is tart.

A múlt hét végén, december 11 és 13 között tartotték az U14-es tehetséggondozó napokat, ahova nagyon sok KMH-s játékos is büszkeségünkre meghívást kapott, és szuperül szerepeltek.

A behívott KMH-s játékosok: Horeczki Zsombor, Kátai Bálint, Takács Tamás, Bánhegyi Szabolcs, Borbély Mihály, Porubcsánszki Mátyás

U15-ös korosztály ez kétnapos összetartáson vett részt. A KMH-s játékosok közül Szabó-Rácz Albert és Szlovicsák Balázs kapott meghívót.

A női U16-os válogatott összetartásra is szerencsére több játékosunk csatlakozhatott. Bogáti Bianka, Gampel Janka, Horváth Maja, Bereczki Blanka és Gergely Dalma kapott meghívólevelet az eseményre. 

A héten az U16-os válogatott is összetartáson vett részt, aminek keretein belül 2 mérkőzést is játszanak az U17-es válogatottal edzésképpen.

A behívott KMH-s játékosok: Jilly Dániel, Szabó-Rácz Maxim

A női U18-as válogatott sem pihen, ráadásul itt is nagyon sok KMH-s kötődéső játékost hívtak be a keretbe: Bogáti Bianka, Gengeliczky Dorottya, Márton Adél, Horváth Maja, Kerekes Kármen, Márton Luca, Metzler Regina, Strobl Lara.

A felnőtt női válogatott pedig már Csehországban van, és várja, hogy lejátszhassa mérkőzéseit a cseh válogatott ellen.

A program:

December 18., péntek 17.30 Csehország-Magyarország

Itt nézhetitek élőben: https://www.hokej.cz/tv/hokejka/video/20202164?fbclid=IwAR0uHA8SfVE-SmHFGkuHgZsjGVYkt77Wqcyb1RvDETqd7h4E3i8PZ07B15U


December 19., szombat 13.10 Csehország-Magyarország

Itt nézhetitek élőben: https://www.hokej.cz/tv/hokejka/video/20202165?autostart=true

Nagyon gratulálunk mindenkinek aki bekerült a válogatott keretbe, és sok sikert kívánunk az ottani munkához is!

Hajrá Magyarok! Hajrá KMH!

 

Navigáció