U12 felkészülés

Az U12-es Viking csapatunk két edzőmérkőzést is játszott a héten, ezzel és készülve a következő héten induló edzőtáborra, aminek keretében a csapat Érsekújvárra utazik.

Az elő meccsre csütörtökön került sor az Újpest ellen ahol a csapat tisztesen helytállt, a végeredmény 3-1 lett a házigazdák javára.

A második meccsre Lévára utaztak szombaton, ahol  a Léva csapata nyert 13-3-ra a Vikingjeink ellen. A meccseket Gömöri Csaba  vezetőedző úgy értékelte, hogy hasznosak voltak és minden hiányosságot, erősséget megmutattak. Ezek tudatában lehet tovább edzeni és készülni a következő megmérettetésekre. Továbbá visszaszoktatja a gyerekeket a jégre.

 

 

Hétfőtől a felkészülés 3. hetében egy 5 napos edzőtáborba utaznak Érsekújvárra. A táborról Gömöri Csabát kérdeztük:

„Az utazás célja, hogy nem megszokott környezetben, kicsit elvonulva, 5 napig nyugodtan, napi 2 jeges és 2 száraz edzéssel készüljünk a bajnoki szezonra.
A legnagyobb hangsúlyt továbbra is az egyéni képzésre és a fejlesztésre fektetjük. Korcsolyatechnika, korongtechnika, ez a 2 legfőbb feladat, de bőven jut idő a taktikai elemek begyakorlására is.
Szárazon erősítés, gyorsítás és egyensúly fejlesztés lesz a hangsúlyos, a lőpad és az ütőkezelés mellett.
Elméleti továbbfejlesztést is napirendre tűztünk, így nem fognak unatkozni játékosaink.
Edzőmeccset is játszunk a helyi csapattal, hiszen a szlovák jégkorong még mindig előttünk jár, és ellenük nagy iramú meccseken tudjuk gyakorolni az eddig tanultakat.
A felkészülés alatt már lejátszottunk 2 erős edzőmérkőzést ahol kitűnt, hogy bár sokat javult a korcsolya tudásunk  és a küzdeni akarás, de még messze nem olyan mint az elit csapatoknak vagy egy szlovák csapatnak.
Folyamatosan dolgozunk és apró lépésekkel kerülünk közelebb hozzájuk.
Célunk a szezonban, hogy az A bajnokságban felvegyük a versenyt mindenkivel. Nem is kifejezetten eredményben, hanem a mutatott játékban szeretnénk főleg fejlődni. A kettő hat egymásra, és hiszem, ha így edzenek a srácok továbbra is, akkor párosul eredménnyel is a munka.
Büszke vagyok mindenkire, nagyon szorgalmasak és alázatosak a gyerekek.
A stábom kiválóan segíti a munkát a gyerekek pedig élvezik a jégkorongot, és ez a legfontosabb!”

Navigáció