U14 szezonkezdés

Pénteken egy tanulságos edzőmeccset játszott az U14-es B csapatunk az Újpest B csapata ellen. A meccs végeredménye 1-9 az Újpest javára. Ez a vereség a felkészülés fontos része. A gyerekek és az edzők feltudják mérni, hogy hol tartanak, és miben kell még fejlődniük a szezon közben. A gyengeséges és erősségek is megmutatkoztak a csapat játékában.

Az U14-es csapat nem csak itthon készül a szezonkezdésre, augusztus 16-tól-18-ig egy 3 napos Detvai tornán vett részt egy csapattal, ahol nagyon jól szerepeltek. Az első meccset a Pöstyén csapata ellen hatalmas fölénnyel 7-0-ra nyerték meg. A torna további részében vereséget szenvedtek a Pozsony csapatával szemben (2-1), nyertek a házigazda ellen 6-2-re. Az utolsó napon a döntőben a második helyet tudták megszerezni!

Hatalmas siker ez a csapatnak. Külön öröm, hogy a torna legjobb kapusának a KMH játékosát Pető Zsoltot választották meg.

A tornán való részvétellel az edzők célja az volt, hogy felmérjék a csapat tudását, építsék a csapategységet illetve szoktassák a játékosokat a versenyhelyzethez és a nemzetközi játékhoz.

Külön kihívást jelentett a szlovák csapatok eltérő korosztály váltása, ami miatt fiatalabb játékosokkal is érkezett a csapatunk a mérkőzésekre. Az U14 vezetőedzője, Kiss Gábor szerint egy nagyon jó szervezésű tornán vettek részt. A 3 napos program pedig nagyon jó lehetőséget adott arra, hogy a csapat összetartása, csapatszelleme is kovácsolódjon.

Hajrá KMH!

Navigáció