Több játékosunk is meghívást kapott az utánpótlás válogatottba

 

Öt utánpótlás és női csapatainkban szereplő játékosunk is meghívást kapott a magyar női U14-es válogatott Három Nemzet Tornán szereplő csapatába.

Valentinyi Zsófia, Máhr Dóra, Kerkovits Réka, Schober Flóra és Csuha Janka pénteken és vasárnap húzhatta magára a címeres mezt. Válogatott csapatunk az osztrák és szlovák együttes ellen lépett jégre a húsvéti hétvégén a Mátyásföldi Jégcsarnokban. Igazán kiélezett mérkőzéseket láthattak a csarnokba kilátogató nézők. A pénteki nap a kapusokról szólt, egy gólszegény mérkőzésen, végül az utolsó játékrészben szerzett találattal a szlovák csapat szerezte meg a győzelmet.

A vasárnapi mérkőzésen aztán megnyílt a gólcsap, csak ügy repkedtek a találatok mindkét oldalon. A mienk sem maradtak ki a gólgyártásból, Máhr Dóra két góljával és egy gólpasszával a mérkőzés legjobbjának járó díjat is kiérdemelte. Az UTE utánpótlás csapataiban nevelkedő játékosunk már a női U25/A bajnokságban is több alkalommal jégre lépett, mitöbb gólt is szerzett. A mérkőzést végül 9:6-os arányban a magyar csapat nyerte, így a szlovák együttes mögött a torna második helyét szerezték meg a mieink. Játékosaink mellett a válogatott szakmai stábját erősítette még Somogyi Vivien és Ungár Rebeka is.

Gratulálunk játékosainknak és további sok válogatott mezben való szereplést kívánunk nekik!

Navigáció