Magyar bajnok női csapatunk – OB1

Csütörtök este magabiztos sikert aratva, 5:1-es győzelemmel és két nyert mérkőzéssel OB1-es bajnok női együttesünk, ezzel fennállása kilencedik aranyérmét ünnepelhette klubunk.

Amilyen rosszul kezdték a lányok a szerda esti találkozót, olyan jól sikerült most a kezdés a Tüskesátorban. Elsőként Báhiczki-Tóth Boglárka talált be a találkozó harmadik percében egy szép támadást követően, majd nem sokkal később Haluskova duplázott. Nyolc perc játék alatt már három gólos előnyre tett szert csapatunk, azonban a tegnapi mérkőzés tanulságából levonva fontos volt, hogy ezután se engedjenek ki a lányok.

Ez így is történt, hiszen a második harmadot is gyorsan góllal indítottuk, ismét Báhiczki-Tóth volt eredményes Koncz indításából. A mérkőzés felénél Dabasi növelte öt gólosra a különbséget, a végén pedig egy szépítő találat érkezett a vendégek részéről.

Az utolsó játékrészben már nem történt sok esemény, csapatunk mind a három emberhátrányos szituációját kivédekezte a mérkőzés során. Bogáti Bianka remek teljesítményt nyújtva, 95.65%-os hatékonysággal védte kapunkat, a mérkőzés során pedig több bravúrt is bemutatott.

 

Navigáció