Szlovéniába utazik tornára az U12-es csapat

Március 31. és április 2. között A szintű tornát rendeznek Bledben, amire 22 játékosunk és 2 edző utazik el. A tornáról érdemes tudni, hogy rendkívül magas színvonalú és nemzetközi. Egy időben zajlanak az U14 és U12-es korosztályú játékosok mérkőzései. A KMH utazó kerete az U12-es korosztályban mérkőzik majd meg a többi ország csapatával. Ellenfeleink nagy hoki nemzetek U12-es A csapatai, többek között: szlovén, ukrán, cseh, osztrák, olasz, horvát, svájci és belorusz.

 

A hétvége programja:

Március 31., péntek:

– Kora reggeli indulást követően délben érkeznek meg Bled városába. Első mérkőzésüket 15:10 perckor játsszák majd, aznap még 18:00-kor is megmérkőznek.

Április 1., szombat:

– Ezen a napon három mérkőzést játszanak majd, 9:20-kor, 14:00-kor és este 18:40-től.

Április 2. vasárnap:

-Reggel korán, 7:00-kor mérkőznek meg utolsó ellenfelükkel.

 

A tornáról Gömöri Csaba, csapatunk edzője nyilatkozott:

„ Minden évben hagyományosan megrendezik Bledben ezt a tornát, idén párhuzamosan U12 és U14-es mérkőzések zajlanak majd, mi az U12-es csapattal szerepelünk. Az ellenfelekről általánosan elmondható, hogy nagyon erős a mezőny. Mi tanulni, fejlődni megyünk, azt gondolom, hogy egy ilyen szintű torna a legjobb lehetőség erre. Ezen a megmérettetésen az a legfontosabb, hogy a gyerekek megtapasztalják, milyen külföldön, nagy múltú cseh vagy svájci csapattal játszani, más hoki kultúrákat megismerni, csapatként utazni és létezni külföldön, távol a szülőktől, és az országot képviselni egy ilyen rangos eseményen.
7 x 2 mérkőzést játszunk, mert minden félidő 1-1 mérkőzés, tehát 14 meccsen bizonyíthatunk.
Azt várom, hogy mindenki hozzon haza valamit, ami újat megtanult, ellesett és megérzett a hoki varázsából.
Azt gondolom, hogy nagyon jó hangulatú három nap elé nézünk és sportban, élményekben gazdag Húsvétjuk lesz a srácoknak!”

Navigáció