Ötödik helyen zárta a selejtezőt U16-os csapatunk – heti összefoglaló

 

U16-os csapatunk számára véget értek a kvalifikációs mérkőzések, melyek alapján eldőlt, hogy az A3-as csoportban fogjuk megkezdeni a bajnokság alapszakaszát. Az U14-es és U18-as korosztályokban is már a vége felé közelítenek a kvalifikációs küzdelmek. Az alábbi eredmények, illetve események zajlottak az előző játékhéten:

U8 

Legfiatalabb játékosaink Dunaújvárosban léptek jégre vasárnap, egy kék torna keretein belül. Az esemény jó hangulatot és izgalmas mérkőzéseket hozott.

U14

HKB Knights csapatunk újabb két győzelmével a tabella harmadik fokára lépett fel az U14-es bajnokság A1-es kvalifikációs csoportjában. Együttesünk az FTC Telekom és az Egerszegi Titánok csapataival találkozott a hétvégén, a mérkőzéseken az alábbi eredmények születtek:

FTC Telekom – HKB 1-2

Egerszegi Titánok – HKB 0-4

A HKB Warriors Győrbe utazott szombaton, ahonnan egy győzelemmel és egy vereséggel tért haza Ungár Rebeka csapata. Eredmények: 

UNI Győri ETO HC B – HKB 3-4

Dunaújvárosi Acélbikák – HKB 10-1

Klubunk 5 mérkőzés után jelenleg a nyolc csapatos tabella ötödik helyén áll.

U16

Serdülő csapatunk kettő mérkőzést játszott vasárnap, ahol az alábbi eredmények születtek:

FTC A – HKB 4-0

HKB – IOGJA 2-3

Ezáltal kialakult a kvalifikációs csoport végeredménye, klubunk az A3-as alapszakasz csoportban kezdheti majd meg a szezont.

U18

Ifjúsági együttesünk szintén egy győzelemmel és verességgel zárta a hetet. Csütörtökön Debrecenbe utazott a csapat, ahol a két gólt és két gólpasszt jegyző Kadarkuti Bálint vezérletével 4:5 arányban sikerült felülkerekedni a hazai csapaton. Szombaton az FTC Telekomot látta vendégül csapatunk, itt végül a vendég együttesnek sikerült hosszabbításban megszerezni az extra pontot. Egy kör van még hátra a kvalifikációból, csapatunk a tabella negyedik helyéről várja a folytatást. 

U25 Női

Női csapatunk Székesfehérvárra látogatott, ahol a Rampage Women’s Hockey alakulatával mérkőzött meg Somogyi Vivien együttese. Az összecsapás 8-0-ás hazai sikerrel zárult.

 

 

Navigáció