Szépen szerepelt mini csapatunk – heti utánpótlás összefoglaló

U8

Legfiatalabb játékosaink hazai jégen léptek pályára vasárnap, egy jó hangulatban zajló torna keretein belül.

U10

Szombaton két csoportban is rendeztek tornákat, Kék csapatunk a Megyeri úton, Sárga csapatunk pedig a Tüskesátorban vett részt tornán. Keszthelyi Zoltán edző így értékelte az újpesti pályán jégrelépő csapat teljesítményét: “Szombaton az UTE vendégei voltunk egy erős Kék tornán. A résztvevő csapatok (UTE, Vasas A, Vasas B) mind magas szintet képviseltek, de ez sem szegte a mieink lelkesedését. Kitartó munkával többször sikerült átjutni az ellenfelek védelmén, mint nekik. A helyzeteinket a mérkőzések legjobb pillanataiban értékesítettük. Sokat és gyorsan korcsolyáztunk ennek köszönhetően nem engedtünk teret az ellenfelek kísérletének. A magabiztos kapus teljesítménynek nagy szerepe volt a mai sikerben.”

Egyedi Noémi így értékelte a szereplést a hazai rendezésű sárga tornán: “A hétvégén 4 meccset játszottunk a sárga csapattal. Az első két mérkőzésen voltak jó megoldások, amelyeket gólra is tudunk váltani. A torna második felében elfáradtunk, de annak ellenére küzdöttünk.”

 

U12

Roczanov Zsolt csapata vasárnap hazai jégen látta vendégül az IOGJA-t. A következő ellenfél vasárnap az UNI GYŐR ETO HC lesz. 

 

U14

U14-es csapatunk a héten jelenleg a tabella két dobogós helyét elfoglaló DVTK Jegesmedvék és MAC Budapest csapataival mérkőzött meg. 

Eredmények:

HKB – DVTK Jegesmedvék 0:12

MAC Budapest – HKB 5:0 

 

U16

Szombaton a KASI csapatát láttuk vendégül a Tüskesátorban, a fordulatos, gólokban gazdag mérkőzés végül 5:8-as vendég sikert hozott. Csapatunk jelenleg a tabella negyedik helyén áll, vasárnap a DEAC ellen lesz lehetőség javítani. 

 

Hajrá HKB! 

Navigáció