Lezajlott a II. Tüske Kupa

Véget ért a hétvégén megrendezett kétnapos II. Tüske Kupa, mely fergeteges hangulatot, izgalmas küzdelmeket hozott magával. A tornán a neves vidéki illetve fővárosi csapatok mellett Szlovénia híres csapata a HKMK Bled is részt vett. Szombaton és vasárnap délelőtt csoportmérkőzések zajlottak, majd a Tüskecsarnokban küzdöttek a helyosztó mérkőzéseken. A meccsek között ebédet és uzsonnát kaptak a csapatok, amit vidáman fogyasztottak el a játékosok.

Sokan kilátogattak erre a 2 napra, hogy szurkoljanak a híres NHL csapatok mezeit magukra öltő, lelkes gyerekeknek. Szuper volt látni, hogy a szülők is átszellemülve, a csapatok amerikai nevét kiabálva buzdították a játékosokat.
Összesen 8 csapat vett részt a tornán:

Chicago Blackhawks
Montreal Canadiens
Toronto Maple Leafs
Vegas Golden Knights
New York Rangers
Ottawa Senators
Calgary Flames
Tampa Bay Lightning

A kupát végül a hősiesen küzdő Montreal Canadiens nyerte. A döntő meccset a Cargaly Flames ellen játszotta. A díjátadón kihirdették a csapatok legjobb játékosait, a gólkirályt, legjobb hátvédet, a legjobb kapust és a legtöbb pontot szerző játékost is. A díjakat Kóger István egyesületünk utánpótlás szakmai igazgatója, Gebei Péter játékvezető mentor és Jari Risku EWHL női csapatunk vezetőedzője adta át a torna végén.

Köszönjük a csapatoknak, az edzőknek és a szülőknek, hogy ilyen nagyszerű hangulatot varázsoltak a Tüskesátorba és a Tüskecsarnokba. Jó volt látni, hogy a játékosok a meccsek között is az ajándék mezekben játszottak a szabadban.
Bízunk benne, hogy a gyerekeknek jó emlék és tapasztalat volt ez a torna.

1, helyezett: Montreal Canadiens

2. helyezett: Calgary Flames

3. helyezett: Tampa Bay Lightnings

4. helyezett: Ottawa Senators

5. Chicago Blackhawks

6. New York Rangers

7. helyezett: Toronto Maple Leafs

8. helyezett: Vegas Golden Knights

Gratulálunk minden csapatnak és köszönjük a részvételt! Jövőre ugyanitt találkozunk!

Hajrá Tüske Kupa!

Navigáció