Tehetséges fiatal játékost szerződtettünk

Izgalmas hírekkel szolgálhatunk női csapatunkat illetően, Báhiczki-Tóth Boglárka ősztől csapatunkat fogja erősíteni. A mindössze 15 éves játékosunk a rivális MAC Budapest csapatától érkezik hozzánk. Pályafutása során már bizonyította, hogy csatárként, illetve hátvédként is számíthatnak rá az edzők, a tavalyi szezon során 18 mérkőzésen 6 alkalommal volt eredményes, emellett négyszer gólpasszal segítette társait. Felkészülési mérkőzéseken már a felnőtt válogatottban is bemutatkozott, az utánpótlás nemzeti együtteseknek pedig rendre fontos tagja.

 

Milyen kihívásokkal kell szembenéznie egy 15 éves játékosnak, amikor egy felnőtt profi csapatban játszik?

A legfőbb kihívás talán ilyen fiatalon a beilleszkedés a felnőttek közé, illetve természetesen a játék is sokkal gyorsabb, így ez is kihívást jelenthet.

 

Melyik volt az eddigi legemlékezetesebb pillanatod a pályafutásodban? 

Több ilyen is van, de amit kiemelnék az az ,amikor a MAC U14-es fiú csapatával megnyertük a bajnokságot, illetve az Angels női U25 csapatában eltöltött évek, amikre a mai napig szívesen emlékszem vissza.

 

Korábban a MAC Budapest csapatában játszottál, miért döntöttél a váltás mellett? 

Úgy gondoltam, hogy az idei szezonra szeretnék váltani és kipróbálni magam egy új közösségben, ezzel együtt új kihívásokkal szembenézni.

 

Milyen céljaid vannak az elkövetkezendő szezonban? 

A minél hamarabbi beilleszkedés a csapatba és a játékba egyaránt. A legfőbb célom pedig, hogy segítsem a csapatot és a lehető legjobb formámat adjam a szezon során a jégen és a jégen kívül is, ezzel hozzájárulva a címvédéshez.

Navigáció