Újabb tehetséges fiatal csatár a csapatunkban

 

Fehér Nikolett 16 évesen EWHL keretünk egyik legfiatalabb játékosa lesz. Niki 2022-ben érkezett Magyarországra, első évében pedig a BJA csapata mellett klubunk U25 A, illetve DEBL alakulatát is segítette. Kettős állampolgársága révén lehetősége volt már a magyar női utánpótlás válogatottban is bemutatkozni a 2023-ban Mátyásföldön megrendezett Európa Kupán.

 

Miért választottad a HKB csapatát? 

Választásomat az indokolta, hogy úgy érzem itt tudok a legtöbbet fejlődni. A HKB Magyarország legerősebb női jégkorong csapata, így itt egy nagyon magas szinten tudok játszani.

 

Milyen tapasztalatokat szereztél a tavalyi BJA-ban eltöltött szezonod során? 

A tavalyi volt az első évem az EWHL-ben, sok mindent tanultam, jó volt ilyen szinten játszani.

 

Milyen célokat tűztél ki magad elé a következő évekre a jégkorong terén? Hova szeretnéd eljuttatni a karrieredet, és milyen személyes mérföldköveket szeretnél elérni?

A következő szezonra az a célom, hogy minél többet tudjak fejlődni és hogy a csapattal minél jobb eredményeket érjünk el. Ennek érdekében mindent meg fogok tenni. Azt szeretném, hogy minél több ideig a lehető legmagasabb szinten tudjak hokizni. Szeretném a leges-legtöbbet kihozni magamból.

 

Melyek voltak a legemlékezetesebb pillanatok a jégkorong karriered során? Van valami esemény vagy meccs, amit soha nem fogsz elfelejteni?

Az eddigi legemlékezetesebb pillanatok a karrierem során az u8-u16-os korosztályokban, a fiúkkal eltöltött évek alatt születtek. Nagyon összetartó csapatunk volt, nagyon szerettük egymást. Fájó szívvel engedtem el őket, de a mai napig biztatnak és segítenek nekem. 

Soha nem fogom elfelejteni a Brassó ellen játszott mérkőzést, amikor a döntőbe való feljutásért játszottunk, ahol végül 3-2-re nyertünk, én pedig egy góllal és gólpasszal segítettem a csapatot. Szintén emlékezetes mérkőzés volt még a Fehérvár elleni 4-2-es győzelem, mivel őket korábban sosem tudtuk legyőzni. Itt szintén sikerült egy gólt és egy gólpasszt szereznem. 

Navigáció