Újabb HKB győzelem!

 

A tegnapi nap folyamán az elsőszámú női csapatunk a Ferencváros otthonában lépett jégre, ahol sikerült győzelemmel zárniuk a mérkőzést.

Kicsivel több mint másfél perccel az első korongbedobást követően a Ferencváros megszerezte a vezetést. A lányokat azonban a kapott gól nem zökkentette ki, ugyanis a harmad végéig 4 gólt tudtak bezsebelni (Strobl, Szilágyi, Mayer, Szamosfalvi), így a harmadszünetre 4-1-es vezetéssel mehetett pihenőre a csapat.

A második harmad egy Ferencvárosi kiállítással kezdődött. Az emberelőnyt a lányok nem tudták gólra váltani, de a kiállítás letelte után Huszák betalált az ellenfél kapujába, ezzel 5-1-re módosította a mérkőzés eredményét. A harmad hátralevő részében csak egy HKB-s kiállítás történt, majd 1 perccel a játékrész vége előtt a HKB egyik hátvédje, Lindsey Donovan újabb góllal növelte az előnyünket.

Az utolsó játékrészből alig telt el fél perc és újabb emberelőnyhöz jutott a csapatunk, amelyet kihasználva Faggyas Lilla szerzett gólt Lindsey Donovan passzából. Másfél perccel a mérkőzés vége előtt pedig Alexis Ryan újabb korongot juttatott az ellenfél kapujába, beállítva így a mérkőzés végeredményét. (8-1)

A visszavágón, amely jövőhét szombaton kerül megrendezésre a Tüskesátorban a HKB ismét bizonyíthat az FTC-Telekom ellen.

Várunk mindenkit szurkolni!

Navigáció