Hétvégi mérkőzések – 2023.01.14-15

 

Ezen a hétvégén több utánpótlás mérkőzés kerül megrendezésre a Tüskesátorban, ahova minden kedves érdeklődőt várunk. A belépés ingyenes, gyertek és szurkoljunk együtt a HKB csapatainak! Az alábbiak szerint lesz a menetrend a hétvégén:

2023.01.14. szombat:

HKB U10 Kék torna – Tüskesátor

Idén előszőr a Tüskesátorban és Dunaújvárosban lesz megrendezve az új típusú kék torna, ugyanis 2023-tól módosították az U10 kék bajnokság játékszabályait. Az U10 bajnokság KÉK szintjén a mérkőzések 30 méter szélességű és 30 méter hosszúságú pályán kerülnek megrendezésre oly módon, hogy a szabvány méretű jégpályán egyidejűleg akár két mérkőzés is lejátszható legyen. A csapatok cserejátékosai a pályán kívül, a cserepadokon helyezkednek el. Az új szabályok bevezetése a nagypályás játékot készíti elő, az U10-es korosztály számára.

A HKB csapata az alábbi csapatok ellen méri össze tudását a szombati nap folyamán: Sportországi cápák, Debreceni Hokiklub és az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia (FEHA)

HKB U14 Warriors – Sportoszági Cápák B

A múlt hétvégén sikerült elhozni a három pontot Debrecenből, így most is ez a cél. A mérkőzés a Tüskesátorban lesz megtartva.

Korongbedobás: 12:55

Ajka – HKB U18

A tegnapi napon a Sportországi cápák ellen játszottak hazai pályán, ahol 3-1 -re győzött a HKB együttese. Az U18-as csapatunk remek szériában van, ugyanis a tabella 3. helyén áll az alapszakasz B1 csoportban.

 

2023.01.15 vasárnap:

HKB U8

Hazai rendezésű kék torna lesz az U8-as korosztály számára, ahol az ellenfelek az alábbiak lesznek: Pólus Pingvinek, MAC Budapest A és a Vasas SC.

HKB U12 Vikings – Ajka  

Küzdős mérkőzésre számítunk, ahol a győzelem a cél.

 

HAJRÁ HKB!!!

Navigáció