Ismét DEBL mérkőzés!

A hétvégén tele leszünk női mérkőzésekkel; a DEBL csapatunk hazai pályán, míg az EWHL-es lányok Bytomban lépnek jégre.

 

DEBL

Szombaton izgalmas DEBL mérkőzésre számíthatunk a DEC Dragons Klagenfurt csapata ellen a Tüskesátorban. A lányok már játszottak a külföldi csapat ellen, ahol sikerült győztesként elhagyni a pályát. Szombaton ismét megküzdhet egymás ellen a két csapat a pontokért.
A korongbedobás időpontja: 15:35.

Somogyi Vivient, a DEBL csapat vezetőedzőjét kérdeztük hogyan sikerült a felkészülés a mérkőzésre:

„Az ünnepek közötti időszakot a fiatalabb lányok megmérettetésére szenteltük, Hatvanban pedig egy 4 csapatos női tornán is részt vettünk. Főként azokat a lányokat vittük a tornára, akik korosztályban már az U25A-ba tartoznak, de még esetleg nem volt vagy csak pár csere erejéig volt lehetőségük a női bajnokságban szerepelni. A többieknek egy „A hónap kihívása” elnevezésű száraz program volt kiírva, amit mindenki egyénileg tudott otthon elvégezni.

A csapattal január első hetében kezdtük meg az edzéseket. Az erőnléti edzéseken nagyobb intenzitással dolgoztunk, főként a kondícióra és dinamikára koncentrálva. A jeges edzéseket az alap technikai elemek átvételével kezdtük, az edzések elejére pedig kisebb gyorsaságfejlesztő részeket is beiktattunk. Vannak kisebb akadályok ugyan a felkészülésben, de azokat igyekszünk kreatívan kezelni és megoldani. Ezenkívül Rebivel nagyon elégedettek vagyunk a lányok edzéslátogatottságával.

A hétvégi mérkőzésre úgy gondolom kellően felkészült a csapat. Ha 60 percen keresztül képesek leszünk tartani az általunk képviselt játékot és hamar magunkhoz tudjuk ragadni a dominanciát – és azt a meccs végéig tartani – akkor az általunk várt eredmény fog születni az utolsó sípszónál.”

Gyertek minél többen szurkolni a DEBL csapatunknak a Tüskesátorba! 😊 Hajrá HKB!

 

EWHL

Az EWHL csapat pénteken indul Lengyelországba, hogy Bytomban kettő mérkőzést játszanak le a Silesian Metropolis csapata ellen.

A szombati mérkőzés 17:00-kor fog kezdődni, az élő közvetítést pedig  az alábbi linken tudjátok követni: https://youtu.be/mJI5ra7h8sw

A visszavágót is Lengyelországban fogják játszani a csapatok, melynek a részletei a következők: vasárnap, 12:00. A mérkőzést az alábbi linken tudjátok követni: https://youtu.be/KfOzlmX1dfU

 

Hajrá lányok! Hajrá HKB! 😊

Navigáció