Női mérkőzés eredmények

Az év második hete elég mozgalmasnak bizonyult, ugyanis DEBL csapatunk hazai pályán, az EWHL csapatunk pedig Katowicében lépett jégre.

 

Szombat

DEBL vs. Dragons Klagenfurt: 14-0

A mai nap első mérkőzését a DEBL csapatunk játszotta a Dragons Klagenfurt ellen, hazaipályán a Tüskesátorban. Főlényes győzelemmel hagyhatták el a pályát a lányok, a mérkőzés legjobb játékosa Károlyi Lili lett.

Somogyi Vivien az alábbiak alapján értékelte a mérkőzést:

„A mérkőzés nagyon jól kezdődött, ugyanis a lányok betartották az edzői utasításokat, így szép támadásaink és eredményes befejezéseink voltak. Az elejétől kezdve azt kértem a lányoktól, hogy pozitívan álljanak a mérkőzéshez és a padon is csak pozitív dolgok legyenek. Külön örülök annak, hogy az edzésen gyakorolt elemeket bele tudtuk vinni a játékba. Összeségében nagyon büszke vagyok a lányokra. A továbbiakban készülünk a soron következő mérkőzésekre.”

A mérkőzés jegyzőkönyvét az alábbi linken tudjátok megnézni:

https://www.eishockey.at/gamecenter/1-bundesliga-damen?gameID=b07916ed-3e72-4923-bdce-062d0fe8b302&diviID=11369

 

EWHL vs. Silesian Metropolis: 5-1

A mérkőzés első gólját az ellenfél csapata szerezte meg, az első harmad 13. percében, melyre a lányok már nem tudtak válaszolni, így 1-0 ás eredménnyel mentek a szünetre. A második harmad során Kiss-Simon Franciskának sikerült betalálni az ellenfél kapujába, amely magabiztosságot adott a lányoknak. Pár percre rá Ungár Rebekának is sikerült pontot szereznie. Az utolsó játékrész során még 3 gólt tudtak szerezni a lányok (Donovan, Ungár, Mayer), így 5-1 es végeredménnyel a HKB csapata bizonyult a jobbnak.

A mérkőzés jegyzőkönyvét az alábbi linken tudjátok megnézni:

https://www.eishockey.at/gamecenter/european-womens-hockey-league?gameID=20ded3f4-6f0e-41ba-875f-a2a2252a665d&diviID=11051

 

Vasárnap

EWHL vs. Silesian Metropolis: 5-0

A visszavágónak az ideje hamar eljött, ugyanis a mai napon délben ismét összemérhette tudását a kettő csapat. Az első harmad során nem született gól. A második játékrészben Huszáknak kétszer is sikerült be találni az ellenfél kapujába, valamit Szelényi Ninának is. Az utolsó játékrészben még kettő pontot tudtak szerezni a lányok (Strobl, Szamosfalvi).

A mérkőzés jegyzőkönyvét az alábbi linken tudjátok megnézni:

https://www.eishockey.at/gamecenter/european-womens-hockey-league?gameID=d960e011-a8aa-4394-ab9d-e82ef5c713b4&diviID=11051

Navigáció