Hétvégi mérkőzés eredmények

A hétvégén rengeteg mérkőzésnek adott helyszínt a Tüskesátor. Ezen felül idegenbeli mérkőzésekből sem volt hiány.

Az alábbi mérkőzések voltak megrendezve, amelyeket az edzők értékeltek:

01.13 Péntek

HKB U16 vs. Kárpáti Farkasok: 6-2

Gömöri Csaba, U16 vezetőedző

„Pénteken késő este az Érdi jégcsarnokba látogattunk, a Kárpáti Farkasok ellen játszottunk, akik a középszakasz első meccsén 9 gólt ütöttek a DEAC-nak és magabiztosan nyertek. Ráadásul az elmúlt 3 hónapot a legjobb 8 között töltötték és a legjobb Akadémiák ellen pallérozódtak. Mi a Győr elleni győzelem után lendületbe jöttünk, nagyon jót tett a csapatnak ez a siker.

A meccset így is kezdtük, tele önbizalommal és kellő agresszivitással. Ennek meg is jött hamar az eredménye, hiszen 10 perc alatt 3 gólt lőttünk, amire a Farkasok csak előnyből egyszer tudtak válaszolni. A szünet után is tartottuk a tempót és a 4. nagyon fontos gólt is mi szereztük meg. Erre még tudott válaszolni az ellenfél, viszont hamarosan egy újabb szép góllal már 5-2 -re vezettünk. A 3. játékrészben már egyszerűsítettük a hokinkat semmi kockázatvállalás nem volt, a védekezésünket megtartottuk a támadásaink pedig jöttek szépen maguktól, amiből még egyszer beköszöntünk így magabiztos győzelmet arattunk idegenben és továbbra is 100%-osak vagyunk a 6 csapatos középszakaszban.

Két nagy riválist győztünk le, akik közt egyénileg sok kitűnő képességű játékos van, mi azonban csapatmunkával és fegyelmezett játékkal szervezettebb hokival felülkerekedtünk rajtuk. Az elkövetkező 8 napban 3 meccset játszunk, kétszer utazunk is így egy nagyon fontos hét áll előttünk. Most már megjött az étvágyunk és szeretnénk első helyen bejutni a play off-ba. Természetesen még 3 nagyon fontos meccs vár ránk és most kell szerénynek maradni és keményen edzeni tovább.”

 

01.14 Szombat

U10 Kék torna

Keszthelyi Zoltán, U10 vezetőedző

„Hétvégén nálunk debütált az új torna rendszer. A nagyobb pálya méret és a megnövelt játékos létszám okozott némi fejtörést a gyerekeknek a torna első felében. Az eddig tanult játék elemeket jól használták, de még szokni kell az új rendszert.

A szünetben megbeszéltük, hogy mik a feladatok ezt sikerrel alkalmazták a torna második felére. Összességében tetszett mindenkinek az új rendszer és örömmel játszottak.”

HKB U14 Warriors vs. Sportországi Cápák: 5-0

Gömöri Norbert, U14 másodedző

„Hétvégén a Sportország csapatát fogadtuk a sátorban. Nagyon bíztam benne, hogy az előző heti mérkőzést követően ismét fegyelmezett, elszánt, egymásért dolgozó játékosokat fogok látni a pályán.

Ez így is lett. Visszafogott első harmadot követően átbeszéltük az öltözőben miken kell változatin. A meccs hátralevő részében végig domináltunk, 1-1 kontrát leszámítva. 5-0-ás győzelem mellett megint elengedhetetlen, hogy azzal a játékkal tudtunk nyerni, amit gyakorlunk hónapok óta. Jó ezt látni, úgy latszik kezd beérni a munkánk. A mérkőzésen 4 sorral tudtunk játszani és mindenki kapott játéklehetőséget. Nem mehetünk el a kapus teljesítmény mellett sem ugyanis párszor volt dolga az U12-es Sümeginek, akit feljátszattunk ezen a mérkőzésen, es megállta a helyet!”

HKB U18 vs. Ajka: 9-3

Dorner Benjamin, U18 vezetőedző

„Szombati napon idegenben játszottunk Ajkán. Végig tudtuk kontrollálni a meccset a két kapott gól ellenére is lassan, de biztosan át tudtuk törni az ellenfél védekezését, és nagy arányú győzelemre tettünk szert.”

 

01.15 Vasárnap

U8 Kék torna

Vitárius Károly, vezetőedző

„Vasárnap délelőtt az U8 kék tornát rendezett a sátorban. Az egész csapat nagy dicséretet érdemel. Végig nagyon aktív és eredményes játékot produkáltak a legkisebb korosztályunk játékosai. Ezt az is mutatja, hogy sok-sok gólt lőttek és a kapus munkát pedig az, hogy 2 meccset kapott gól nélkül hoztunk le. A csapat összjátéka az egyéni megvillanásokkal együtt egy teljes stabil teljesítményt mutatott és ami nagyon fontos, hogy mindenki élvezte a játékot és a nézőinket is megörvendeztették.”

HKB U12 Vikings – Ajka                                 

Roczanov Zsolt, vezetőedző

„Sajnos nem úgy sikerült a mérkőzés ahogy elterveztük. Túlnyomó részt ugyanazokból a hibákból kaptuk a gólokat, ezek tudatában megvan, hogy a következő hetek edzésein mikre kell hangsúlyt fektetnünk.”

 

Navigáció