Újabb fiatal hátvéddel hosszabbítottunk

Koncz Boglárka tavaly érkezett a Hokiklub Budapesthez a városi rivális MAC csapatától. Fiatal hátvédünk gyorsan beilleszkedett, dinamikus játékával sokszor megnehezítette ellenfeleink dolgát. Több utánpótlás világbajnokságon is szerepelt, a felkészülési események során már a felnőtt válogatottban is megmutathatta magát. Az interjúban szó esett első szezonjáról, illetve jövőbeli céljairól is.

 

Tavaly érkeztél a HKB-hez. Milyen volt az első szezonod csapatunkban? Mik voltak a legemlékezetesebb pillanatok?

A lányok nagyon befogadóak voltak, így könnyen be tudtam illeszkedni a csapatba, ahol nagyon jól érzem magam. Az egyik legemlékezetesebb pillanatom az EWHL Szuper kupa volt, annak ellenére, hogy nem sikerült jó eredményt elérnünk, igazi csapattá tudunk kovácsolódni a kudarcok során is. Szerettem túrákra utazni a csapattal, ahol még jobban megismerhettük egymást és sok közös élménnyel gazdagodtunk, illetve a csapatprogramokat is nagyon élveztem.

 

Milyen céljaid vannak a következő szezonban?

Szeretnénk gyorsan alkalmazkodni az új körülményekhez, tisztességesen helytállni és minél jobb helyezést elérni az új bajnokságban. Egyénileg szeretnék még többet fejlődni és a csapat segítségére lenni.

 

Hogy telik a nyarad, hogyan készülsz az új szezonra és az új bajnokságra?

Jól telik a nyaram . Élvezem, hogy több időt tudok a barátaimmal találkozni és programozni. Mellette egyéni és “kis csoportos “ edzésekkel, válogatott összetartásokkal készülök a következő szezonra.

Navigáció