U18 és U16 csapatunk is legyőzte a Kárpáti Farkasokat – heti mérkőzés összefoglaló

Mozgalmas és sikerekben gazdag hetet tudhatnak maguk mögött utánpótlás csapataink, több korosztályban is születtek szép győzelmek. Heti utánpótlás mérkőzés összefoglalónk következik.

U8

Szupermini korosztályunkban a kék csapatunk lépett jégre vasárnap az Érdi Jégcsarnokban. Szoros mérkőzéseken, szép játékot mutattak fiatal hokisaink.

 

U10

Mini piros korcsoportunk pénteken és szombaton is tornán szerepelt. A pénteki nap különlegessége volt, hogy ott a Bárdos Sportosztály tagjaiból összetevődött csapataink léphettek jégre, sokaknak ez volt az első hivatalos jégkorong tornájuk. A szombati eseménynek a Vasas Jégcentrum adott otthont. Mindkét nap jó hangulatban telt, élvezetes mérkőzéseken léphettek jégre játékosaink.

 

U12

Vikings csapatunk vasárnap a Sportországi Cápákat fogadta, Pirates alakulatunk pedig a Jégoroszlánok ellen lépett jégre Halásztelken.

 

U14 

Knights és Warriors csapatunk is hazai pályán versenyzett szombaton. Knights csapatunknak többek között Lazic Ivona találatának köszönhetően sikerült megszereznie a szezon első alapszakasz győzelmét a bajnokság legerősebb csoportjában. A győzelemnek köszönhetően a Sportországi Cápák elé léptünk a tabellán. Warriors csapatunk is otthon tartotta a három pontot, az első és második harmadban 3-3 gólt szerezve végül 7:4-es arányban sikerült legyőzni a Hatvani Gigászokat. A győzelemmel a B3-as csoport harmadik helyére lépett fel csapatunk.

 

U16

Továbbra is őrzi első helyét a B1-es csoportban serdülő csapatunk. A hétvégén a Kárpáti Farkasok volt az ellenfél, akik felett egy magabiztos, 6:2-es sikert aratott Gömöri Norbert csapata.

 

U18

Dorner Benjamin csapata szintén a Kárpáti Farkasok ellen lépett jégre, s a fiatalabb korosztályunkhoz hasonlóan nekik is sikerült győztesen elhagyni a jeget. A megszerzett három pontnak köszönhetően a B2 csoport negyedik helyére lépett fel együttesünk.

U25 női

Női csapatunk két szoros mérkőzést tudhat a háta mögött, azonban sajnos egyik alkalommal sem sikerült pontot szerezni. Csütörtök a MAC Marilyn, szombaton pedig a Rampage Women’s Hockey együttese vitte el a három pontot.

 

Hajrá HKB!

Navigáció