U12-es Kalóz csapatunk Érsekújváron készült a következő idényre

U12-es Kalóz csapatunk Gömöri Csabával Érsekújvárra utazott edzőtáborba, hogy a szezon elejére kiváló formába kerüljenek. A csapat 4 napot töltött el a helyszínen, ahol összesen 6 jeges és 4 száraz edzés fért bele a sűrű programba. Ezen kívül egyéb aktív programokon is részt vettek a gyerekek, valamint elmélet is szerepelt a programban.

Edzőjük, Gömöri Csaba értékelte a tábort:

„Örömmel vettem észre, hogy mindenki egyedül öltözött és egyedül kötötte a korcsolyát is! Ez nagyon jó, hiszen a szezon elején járunk még és ezzel már nem kell bajlódni. A felszerelések is rendben voltak, mindenki hozott mindent, amit kértem. Az edzéseken végzett munka, fegyelem és odafigyelés kiváló volt a gyerekek partnerek voltak mindenben és így minden előre eltervezett gyakorlatot el tudtunk végezni.

Összefoglalva elérte célját a külföldi tábor, hiszen szakmailag ideális környezetben és egy nálunk komolyabb hokikultúrában tölthettünk el 4 napot, ahol csak a jégkoronggal kellett foglalkozni. A gyerekek 24 órában egymásra voltak utalva, így barátságok kötődtek, jobban megismerték az edzőjüket illetve a csapattársukat is. A közösség összekovácsolódott. Ennek köszönhetően jó hangulatban fáradtunk el a 4 napban.”

Közben az U12-es Viking csapat itthon tartotta intenzív felkészülését napi két edzéssel, valamint edzőmérkőzéseken is kipróbálhatták a begyakoroltakat.

Mindkét csapat nagyon keményen készül az előttük álló szezonra, hogy minél eredményesebben tudjanak szerepelni 2017/18-ban.

Navigáció