Továbbra is vezeti a tabellát DEBL csapatunk!

Tegnap este a tabella második helyén álló MAC Marilyn otthonában lépett pályára DEBL csapatunk. A találkozó 60 perc küzdelmet követően 2:1-es KMH győzelemmel zárult!
Az első harmad negyedik percében Grkovic Jelena jóvoltából emberhátrányból sikerült megszereznünk a vezetést, majd az ötödik percben a Marilynnek sikerült emberelőnyös helyzetét gólra váltania, így 1-1 volt az állás. A KMH győzelmet jelentő gólja a mérkőzés 59. percében született meg; Rónai Alexandra átadásából Horváth Tiffany volt eredményes!

A találkozót 2:1 arányban megnyertük, így továbbra is a DEBL tabella élén áll csapatunk!

 

 

Szilágyi Levente vezetőedző értékelt a mérkőzés után:

„Nagyon nehéz ellenféllel néztünk farkasszemet, tehetséges, fiatal lányokból és idősebb, rutinos játékosokból álló kerettel álltunk szemben. Álmosan kezdtük a mérkőzést, de fokozatosan belelendültünk a játékba. Sok helyzetet dolgoztunk ki, amelyek kihasználásával ismételten akadtak problémák. A mérkőzés kifejezetten izgalmas volt, jó tempóval, szép akciókkal mindkét oldalon. Az előző mérkőzésünkhöz képest sokkal jobban betartották a lányok a taktikai utasításokat és az edzésen tanultakból is többet próbáltak visszaadni. Lepésről-lepésre haladunk előre, aminek kifejezetten örülök! Küzdelmes mérkőzésen sikerült győzelmet szereznünk! Büszke vagyok a hölgyek hozzáállásara és teljesítményére!”

Gratulálunk a csapatnak, szép volt lányok! 🙂

HAJRÁ KMH!

Navigáció