Tóth Zsófia egy remek szezon után újra a HKB-ben

Örömmel jelentjük be, hogy az elmúlt években rendre remek teljesítményt nyújtó Tóth Zsófi jövőre is a mi csapatunkat fogja erősíteni. Első számú kapusunk tavaly 13 alapszakasz mérkőzésen 92.2%-os, míg a rájátszásban a mezőnyből magasan kiemelkedő 97.9%-os védési hatékonyságot felmutatva az EWHL szezon legjobb kapusa díjat és kiérdemelte.

Mik voltak a választásodat leginkább befolyásoló tényezők, miért döntöttél a maradás mellett?
Szeretek a megszokott környezetben maradni és a csapaton belüli hangulat meg társaság is nagyon jó. Jól érzem itt magam, még nincs szükségem váltásra.
Tavaly három frontos is sikerült megszerezni az aranyérmet, mit gondolsz, mi volt a csapat legnagyobb erőssége?
Szerintem a szívünk vitt végig, talán amit a legnagyobb erősségünknek mondhatok az a csapat összetartási, ami a meccseken is mindig látszott. Bármi volt az eredmény az utolsó pillanatig küzdöttünk és segítettünk egymásnak, hogy a lehető legjobbat érjük az adott meccs végén.
A csapat sikerek mellett egyénileg is nagyon jó szezont sikerült zárnod, minek volt köszönhető az eredményességed?
Nagyon jó támogatást kaptam a csapattól minden meccsen és edzésen, ami nagyban segített, hogy egy fontos mérkőzésre még jobban oda tegyem magam értük és magamért. Nekem egy meccs előtt fontos, hogy jó hangulat legyen és bíztassanak a társaim, ez a kettő pedig mindig megvolt, emellett sok edzői visszajelzést is kaptam a meccsekről, ami nagyon segített, hogy fejben mindig felkészüljek a következőre.
Milyen várakozásaid vannak a következő szezonra?
Még többet akarok fejlődni és még több munkát belerakni, hogy idén is egy nagyon jó szezont zárhassunk.
Mi volt számodra a tavalyi szezon legemlékezetesebb pillanata?

Nagyon sokat tudnék felsorolni, de talán a Szuperkupa Final Four ami a legemlékezetesebb. Nagyon izgalmas meccseket játszottunk, egy nagyon szoros döntővel a MAC ellen.

A korábbiakhoz hasonló eredményes szezont kívánunk Zsófinak, hajrá HKB!

Navigáció