Bogáti Bianka is újabb egy évre a HKB-ban

 

Fiatal kapusunk tavaly 9 mérkőzésen 91,5%-os teljesítménnyel védte kapunkat, s a következő szezonban is piros-fehér színekben léphet pályára. A csapattársak által csak Bibiként emlegetett játékosunk az EWHL csapatunk mellett a DEBL bajnokságban is lehetőséget kapott, ahol 2 mérkőzésen 96%-os védési hatékonysággal állította meg az ellenfél támadásait. 

Miért döntöttél a maradás mellett?

Itt jól érzem magam, jó a társaság, és a fejlődésem szempontjából is egy tökéletes döntés volt itt maradnom.

Tavalyi évben te voltál a csapat egyik legfiatalabb játékosa, hogyan érezted magad, milyen volt a közösség? 

Egy kicsit izgultam, hogy hogyan fognak fogadni mint legfiatalabb játékost, attól függetlenül hogy már a lányok nagy részét ismertem. Azonban nagyon pozitív csalódás volt, egyből befogadtak és amibe tudtak bevontak. A hangulat mindig nagyon jó és tudsz mindenkivel egy jót beszélgetni.

Melyik volt számodra a tavalyi szezon legkedvesebb emléke? 

Az apróbb győztes pillanatok, amik a nagyobb győztes pillanatokhoz vezettek. Életemben először nyertem ezzel a csapattal ilyen komolyabb bajnokságban, szóval ez az emlék örökre velem marad. 

Milyen céljaid vannak az elkövetkezendő évre nézve?

Erre a szezonra mindenképp csak az, hogy még többet fejlődhessek és ha lehetőséget kapok a kapuban száz százalékot tudjak nyújtani. Magánéleti  szempontból pedig hogy leérettségizzek.

Sok sikert kívánunk, hajrá HKB!

 

Navigáció