Molnár Mónika hatodik szezonjára készülhet csapatunkban

 

Tapasztalt hátvédünk újabb szezonra kötelezte el magát csapatunk mellett. Móni 2018-ban érkezett klubunkhoz, ahol azóta  minden évben részese volt a zsinórban 5 EWHL bajnoki címet szerző csapatunknak, emellett több Szuperkupa, illetve OB1-es arany elnyerésében is szerepet vállalt. A klubcsapat sikerek mellett több utánpótlás, illetve felnőtt világbajnokságon is képviselte a nemzeti csapatot, továbbá tengerentúli tapasztalattal is rendelkezik, hiszen négy évig az észak-amerikai NCAA III egyetemi ligában játszott.

Ez lesz zsinórban a hatodik éved a csapatban, mely tényezők motiváltak a maradásra?

Ez a csapat jelenti nekem az otthont így nem volt nehéz döntés. Egy ilyen jó hangulatú és összetartó csapatban bármeddig szívesen játszok.

Te vagy csapatunk egyik legtapasztaltabb játékosa, hogyan közelíted meg ezt a szerepet, próbálod segíteni a fiatalabb játékosokat?

Természetesen mindent megteszek hogy a csapattársaimnak segítsek a pozitív hozzáállásommal, szorgalmammal a jégen és persze egy kis jókedvvel.

Visszatekintve az eddigi utadra, melyek azok az eredmények, amelyre leginkább büszke vagy?

Amire a legbüszkébb vagyok az az a 4 év amit az NCAA Div III-ban játszva töltöttem New Yorkban. Itt egyszerre voltam sportoló és egyetemi tanuló is. Szorgalmam gyümölcse a tanulás terén a matek és közgaszdász diplomáim megszerzése, míg a jégkorongban a csapatban betöltött vezető szerepem, amiért negyedik évemben alkapitányi szereppel tűntettek ki.

Melyik volt számodra a tavalyi szezon legemlékezetesebb pillanata?

Nagyon sok emlékezetes pillanattal ajándékozott meg a tavalyi szezon, így nehéz választani, de a legjobbak között ott van a nagyon izgalmas OB I-es döntőink, és az is említésre méltó hogy a csapat zsiráf díja (amelyet a legviccesebb és legemlékezetesebb esésekért adunk egymásnak a csapaton belül), szinte egész szezonban nálam volt.

Navigáció