Szelényi Nina is a csapatunknál marad

 

Örömmel jelentjük be, hogy egy újabb tehetséges fiatal támadónkkal sikerült megállapodni. Szelényi Nina ősztől második HKB-s szezonját fogja megkezdeni. Csapatunkhoz csatlakozása előtt Nina a Budapest Jégkorong Akadémiában és a MAC Marilyn Budapest csapataiban játszott, emellett három U18-as világbajnokságon is képviselte Magyarország válogatottját. Az utánpótlás csapatok mellett már a felnőtt keretben is lehetőséget kapott, a tavalyi szezon során 9 felkészülési mérkőzésen húzhatta magára a címeres mezt. 

 

Gratulálunk a szerződéshosszabbításhoz, milyen érzés folytatni a tavaly megkezdett közös utat a csapattal? 

Nagyon boldog vagyok, hogy Magyarország legjobb csapatának tagja lehetek. Örömmel folytatom a tavaly megkezdett utamat a csapattal. 

 

Melyek voltak eddigi karriered legszebb pillanatai? 

Karrierem legszebb pillanatai is ehhez a csapathoz fűződnek. Nagyon nagy élmény volt megnyerni mindhárom bajnokságot, ezek olyan érzéssel töltöttek el, amit korábban sosem tapasztaltam.

 

A tavalyi szezon során érkeztél csapatunkba, hogyan ment a beilleszkedés / milyen volt a hangulat a szezon során? 

Az egyik legfiatalabb játékosként is nagyon hamar sikerült beilleszkednem a csapatba, hamar befogadtak és a legjobb barátaim is innen kerültek ki az elmúlt szezon után. A hangulat a csapatban nagyon összetartó és ez a meccseken is visszaköszön. Ennek is köszönhető a sikerességünk, hogy mindenki kivétel nélkül kiáll a csapattársaiért, bízom benne, hogy a jövőben is folytatódik ez a sikerszéria.

 

Milyen célokat tűztél ki magad elé a következő szezonra? 

Nyáron sem áll meg a hokisélet, egyénileg folytatódnak az edzések, kipróbálok olyan sportokat és edzéseket amikre a szezonban nincs lehetőség. A következő szezonban szeretném, ha nagyobb szerepet kapnék éles helyzetekben az edzőimtől és ezt a bizalmat szeretném olyan játékkal meghálálni, amit elvárnak tőlem.

Navigáció