Puskás Noémi is szerződést hosszabbított

 

Fiatal csatárunk második HKB-s szezonját kezdheti meg ősztől. Noémi utánpótlás éveiben 2016-2019 között három U18-as világbajnokságon is képviselte a nemzeti válogatottat, EWHL csapatunkban pedig 2018-ban mutatkozott be először. A tavalyi szezon kezdetéig főként a DEBL együttesünkben szerepelt, azonban kitartó munkájának köszönhetően a tavalyi szezonban már stabil EWHL játékosként számított rá klubunk.

 

Miért döntöttél úgy, hogy maradsz a csapatunkban a következő szezonban is?

A csapat miatt döntöttem úgy, hogy itt akarok játszani a következő szezonban is. Egy nagyon jó hangulatú csapatról beszélünk, ahova minden nap jó kedvvel mentem és távoztam a pályáról, ha az edzésen/meccsen nem ment valami mindig segítettünk egymáson, együtt éltük meg az összes mélypontot, de a sikereket is. Többek közt ettől is lettünk egy igazán remek csapat!                                   

 

A tavalyi szezon előtt többnyire a DEBL csapatban szerepeltél, milyen különbségeket tapasztaltál a két bajnokság között, illetve hogy sikerült a beilleszkedés az EWHL csapatba? 

A két bajnokság között egyértelműen a tempót emelném ki. Sokkal pörgősebb és kevesebb időd van gondolkodni. A szezon előtt már játszottam a szintén EWHL-ben szereplő BJA-ban majdnem egy teljes idényt, így nem volt váratlan, elég könnyen és hamar tudtam felvenni a ritmust. Ebben persze közrejátszott a csapat is, ahogy említettem végig támogattuk egymást.                     

 

Mit gondolsz, miben változtál és fejlődtél a legtöbbet a tavalyi szezon során, illetve mely területeken szeretnél esetleg még fejlődni a következő szezonban? 

Sebességben és pontosságban fejlődtem úgy érzem a legtöbbet, de mindenben is egy kicsit. Mindig van hova fejlődni és újat tanulni, így a szezontól, mint elvárás egyénileg, hogy ezen az úton maradjak és tovább fejlődjek illetve segítsem a csapatot. Csapatszinten pedig a közösen elért eredmények megtartása!

Navigáció