Szamosfalvi Petra továbbra is a HKB-ben szerepelhet

 

Sikeresen megállapodtunk fiatal támadónkkal, aki immáron a nyolcadik HKB-s szezonjára készülhet. Petra fiatalon, 2016-ban érkezett egyesületünkhöz, ahol fokozatosan haladva a ranglétrán mára csapatunk alapemberévé vált. A tavalyi szezonban 18 alapszakasz mérkőzésen 8 góllal és 6 gólpasszal segítette a csapatot, illetve egyszer a rájátszásban is eredményes volt. Fiatal kora ellenére már három A csoportos világbajnokságon is részt vett, illetve az utánpótlás korosztályos válogatottaknak is oszlopos tagja volt. 

 

Melyek voltak a maradásodat leginkább befolyásoló tényezők?

Mind a csapat hangulata és egysége nagyon jó volt a tavalyi szezon során, sokan pedig maradnak így ez nagy szerepet játszott a döntésemben. Fontos tényező volt még, hogy az egyetemi tanulmányaimat is tudjam folytatni.

Ez lesz a nyolcadik szezonod a csapatban, az itt eltöltött éveid alatt számos bajnokságot és kupasorozatot sikerült megnyerni. Melyik jelenti számodra a legkedvesebb emléket és miért?

Pontosan nem emlékszem mikor, de pár évvel ezelőtt a Planegg csapatával játszottuk a Szuperkupa döntőt, ahol 13 másodperccel a mérkőzés vége előtt sikerült belőnöm az egyenlítő gólt, majd büntetőkkel sikerült megnyerni a mérkőzést. 

Mit tartasz a legnagyobb erősségednek a jégen?

A legnagyobb erősségemnek a gyorsaságom mellett a küzdeni akarásom és a lövőerőmet tartom. 

Milyen elvárásaid vannak magadra és a csapatra nézve az elkövetkezendő szezonban?

Az előző szezonhoz hasonlóan szeretném, hogy csapatként működjünk, támogassuk egymást és minél jobb eredményeket érjünk el közösen.

Navigáció