Santa Claus torna

Hétvégén rendezték meg a 2 napos Santa Claus nemzetközi tornát Dunaújvárosban, amin a KMH is részt vett. A csapatot Vitárius Károly vezette, aki  a következőket nyilatkozta a hétvégéről:

„Ez a torna a legnagyobb besorolású (AAA) nemzetközi torna volt. Összesen 16 csapat vett részt, 5 magyar és 11 külföldi különítmény.

Az U9 korosztályos kiírást mi felében U9-es, felében U8-as játékosokkal oldottuk meg, mivel U8-ban még nincs ilyen torna és a kisebbekkel is szerettük volna ezt a szintet megismertetni, illetve egy ilyen színvonalú mérkőzés sorozatban szerepeltetni őket. Véleményem szerint ez nagyon jól sikerült, mert egy egységes csapatként, maximum kerettel végigjátszottuk mind a kilenc, hosszított mérkőzést és pár meccsen igen szoros eredmények születtek.

A 2 teljes nap folyamatos, nagy iramú mérkőzései hasznosak lesznek a következő tornákon, mert a kapusok ugyanúgy, mint a játékosok teljes odaadással küzdöttek és a maximumot nyújtották ezen nagy terhelés alatt.

Rengeteg fontos tapasztalattal gazdagodtak. Megismerhették, hogy a külföldi játékosok milyen stílusban játszanak. Ez a későbbiekben még nagyon jól fog jönni a gyerekeknek.”

Gratulálunk a csapatnak!

Navigáció