Remek szereplés Bécsben

Sikeresen zárult a hétvégi idegenbeli túrája a DEBL csapatunknak. A lányok szombaton Bécsben léptek jégre, ahol 3-0-ra győzték le a SPG Caps Flyers / Highlanders csapatát.

Az első harmadban egyet, míg az utolsó harmadban két gólt sikerült lőnie csapatunknak. A mérkőzés harmadik percében Szamosfalvi Petra volt a gólszerzőnk, Tiziana Gadient asszisztjából. Előbbinek sikerült dupláznia, ugyanis az utolsó harmadban is betalált a kapuba. Egyedi Noémi megszerezte klubunk harmadik gólját is, Cselényi Viki átadásából. Hálóőrünk Hullova Sona 100%-os teljesítményt nyújtott. A 12:35-kor kezdődő mérkőzésen tehát a lányok sikerrel vették az akadályokat, így csapatunk továbbra is a tabella legtetején áll.

 

Szilágyi Levente, vezetőedző értékelése a meccs után:

˝A sérülések miatt alacsony létszámmal tudtunk elutazni erre a mérkőzésre, ennek ellenére maximális teljesítményt tudott nyújtani a csapat. Mindenki a legjobb tudását produkálta és együtt dolgoztak, ez vezetett a győzelemhez. Büszke vagyok a lányokra, hiszen egész végig küzdöttek és jól játszottak. Erre a teljesítményre lehet építkezni a jövőben.˝

 

Szép volt lányok!!

                                                                    

Navigáció