EWHL: magabiztos KMH győzelem

Az Elite Women’s Hockey League-ben játszó csapatunk a mai nap 5-1-re győzte le KSV Neuberg Highlanders csapatát Ausztriában, Neubergben.

 

A korongot 16:30-kor dobták be. Az első harmad kiegyenlített küzdelmet hozott, egyik fél sem tudott a kapuba találni.
Szünetről újult erővel visszatérve azonban Stacey Scottnak sikerült rést ütni a védelmen és Tóth Enikő átadásából megszületett az első KMH gól(1-0). A védelmünk nagyon jól dolgozott, az ellenfél csapata a második harmadban sem talált be a kapunkba, a 38. percben Gaitz Hanna találatával két gólos előnnyel mehettek a lányok pihenni(2-0).
A harmadik harmad második percében emberhátrányba kerültük, amit az ellenfél csapata ki is használt, így az eredmény 2-1-re változott. Azonban nem tartott sokáig az ellenfél lendülete, a 46. percben Averi Nooren és Dabasi Réka átadásából Horváth Tiffany talált a kapuba(3-1). Majd pár perccel később Szamosfalvi Petra készítette elő a korongot Averi Nooren-nek, aki gyönyörűen be is lőtte azt a hálóba(4-1). A harmad végén is teljes mértékben uraltuk a jeget, az ellenfél szabálytalankodását kihasználva az ötödik KMH gólt emberelőnyből Amie Varano szerezte Horváth Tiffany és Somogyi Vivien átadásából.

KSV Neuberg Highlanders – KMH BUDAPEST: 1-5

 

Szép volt Lányok, gratulálunk!

Hajrá KMH!

 

Jövőhét szombaton pedig elkezdődik az EWHL Final Four, ahol hazai jégen szurkolhatunk a lányoknak, hogy döntőbe kerüljenek.
A Final Four programja:

2018.03.03. Szombat

Elődöntők:
I. 16:15 – 19:15
II. 19:30 – 22:00

 

2018.03.04. Vasárnap

Bronz mérkőzés: 12:00 – 15:00

Döntő: 15:15 – 18:15

 

A mérkőzések a Tüskecsarnokban kerülnek megrendezésre.
A belépés INGYENES!

Szurkoljunk minél többen a lányoknak a helyszínen!

Navigáció