Női U25 csapatunk nyitja a hetet a Kisstadionban – Heti utánpótlás mérkőzés előzetes

Ismét egy mérkőzésekben gazdag hét vár utánpótlás játékosainkra.

 

U8

Szupermini korosztályunkban a kék csapatunk fog jégre lépni vasárnap az Érdi Jégcsarnokban. 

 

Sorsolás: https://cp.jegkorongszovetseg.hu/_upload/doclib/200/SZMINI_7_KARPATI.pdf

 

U10

Mini piros korcsoportunkra mozgalmas hét vár, pénteken és szombaton is rendeznek piros tornát. A pénteki nap különlegessége, hogy ott a Bárdos Sportosztály tagjaiból összetevődött csapatunk fog jégre lépni a Tüskesátorban. A szombati eseménynek a Vasas Jégcentrum ad otthont.

 

Sorsolás péntek: https://cp.jegkorongszovetseg.hu/_upload/doclib/200/SZMINI_7_KARPATI.pdf
Sorsolás szombat: https://cp.jegkorongszovetseg.hu/_upload/doclib/199/MINI_111VASAS.pdf

 

U12

Vikings csapatunk vasárnap a Sportországi Cápákat fogadja, Pirates alakulatunk pedig a Jégoroszlánok ellen lép jégre Halásztelken. 

 

U14 

Knights és Warriors csapatunk is hazai pályán versenyez szombaton. Elsőként Francsics Bence együttese csap össze a Sportországi Cápákkal, utána pedig a Hatvani Gigászok lesz Warriors csapatunk ellenfele. 

 

U16

Gömöri Norbert csapata a B1 csoport első helyéről várja a következő hétvégi fordulót, a mostani ellenfél a Kárpáti Farkasok lesznek. 

 

U18

Ifjúsági csapatunk egy hetes szünet után vasárnap a Tüskesátorban lép jégre a Kárpáti Farkasok együttese ellen. 

 

U25 női

Női csapatunkra két mérkőzés is vár a héten. Elsőként csütörtökön a MAC Budapest otthonába látogatnak Somogyi Vivienék, két nap múlva szombaton pedig Rampage Women’s Hockey együttese vendégeskedik a Tüskesátorban.

 

Kövessétek figyelemmel csapatainkat és szurkoljatok nekik ezen a héten is. Közösségi média platformjainkon folyamatosan frissítéseket és eredményeket osztunk meg, így érdemes követni oldalainkat.

Hajrá HKB!

Navigáció